Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Winnen: 3x Love Is Art kit!

1 min
Speciaal voor onze trouwe lezers hebben wij samen met Love Is Art een hele bijzondere winactie opgezet. Opgelet dus! Zoek jij ook nog een bijzonder schilderij voor in huis of voor in jullie slaapkamer? Hoe te gek is het dan om samen met je liefde -tijdens jullie intieme samenzijn- een expressionistisch kunstwerk te maken?! Het kan!

Love Is Art

De Love is Art kit bevat alles om veilig een kunstwerk te maken terwijl je intiem bent met je geliefde. Leg jullie liefde vast tijdens een romantische avond! Alleen jullie weten na afloop hoe het schilderij gemaakt is. Begin de avond met een heerlijk diner, wijntjes, lekkere geurkaarsen en een relaxed muziekje op de achtergrond. Ga op het juiste moment naar het canvas om je kunstwerk te creëren. Het resultaat zal een uniek schilderij worden, helemaal door jullie gemaakt! Hoe gaaf is dat?!

Winnaars

De winactie is afgelopen en de winnaars zijn bekend! We hebben alle namen op briefjes geschreven, gehusseld en er 3 uitgetrokken. Dit zijn... drumrolls please... - Stefanie Meester (shades of grey) - Suzanne Loermans (black and gold) - Jade (red) Gefeliciteerd dames! Jullie mogen je adresgegevens mailen naar info@fleurflirt.nl en wij zorgen dat de pakketten jullie kant op komen. Maak er iets moois van!

Wil jij ook zo'n pakket?

Heb je nou niet gewonnen, maar wil je toch zo'n gaaf schilderij maken? Dan krijg je t/m 3 december 2014 € 10,- korting bij een bestelling vanaf € 35,- met de kortingscode: lovefleurflirt. Dan kun je met de feestdagen alsnog jouw vriend verrassen!
Reacties
Categorieën