Happy singles
Happy singles
1 min

5 manieren om een happy single te blijven

1 min

Heb je ook wel eens een baalmoment omdat jij single bent en bijna iedereen om je heen in een relatie verwikkeld is? Even balen mag altijd, maar daarna moet de knop weer om! Wij geven je 5 manieren zodat jij je vrijgezellenbestaan weer helemaal eigen maakt!

1. Girl-time!

Terwijl iedereen (stiekem behoorlijk veel) tijd kwijt is aan de relatie, heb jij alle tijd om lekker met meiden te borrelen, shoppen, picknicken en stappen. Menig vrouwenavondje wordt bij jou gehouden en jij wordt als eerste gebeld als er wat ondernomen moet worden of even vrouwenklets nodig is.

2. Vrouwenhuis

Terwijl jouw vriendinnen continu een compromis moeten maken bij het inrichten van hun huis, heb jij stiekem het vrouwenhuis waar iedereen van droomt. Dag grijze muren; hallo roze, beddenspreien, kussens, tijdschriften, blondmokken, kerstverlichting, foto's en bloemetjes.

3. Flirten, daten, sjansen, dansen

Elke vrouw droomt nog wel eens heel stiekem van een leuke fling of een spannende date. Maar jij… jij hebt dat tegoed! Flirten in de kroeg, 's nachts bij die hunk belanden, daten, verliefd worden, verrast worden en helemaal hotel-de-botel zijn; je hebt het allemaal nog voor de boeg!

4. Just for now

Misschien voel je je al eeeeuwig vrijgezel, maar het is in principe gewoon een fase. We zijn als mensen vaak geneigd om een ideaal plaatje te schetsen en er vanuit te gaan dat dan 'alles goed is'. Maar elke fase heeft z'n charme en z'n leuke kanten, dus probeer gewoon lekker de vruchten te plukken van het vrijgezellenbestaan. Voor je het weet ben jij alweer gesetteld.

5. Me-tiiiime!

Dit is bij uitstek hét moment om lekker de tijd te nemen voor jezelf. Niemand die aandacht opeist of zich afvraagt waar je in godsnaam mee bezig bent! Shoppen, mediteren, sporten, filmavondjes, uren badderen, jouw muziek hard aanzetten, koken waar je zin in hebt, lekker tutten, meubels verplaatsen, muren verven, een nieuwe hobby starten of een cursus persoonlijke ontwikkeling?! Het kan allemaal! En hoe beter jij in je vel zit, hoe eerder er weer mooie dingen op je pad zullen komen.

Hopelijk helpen de vijf bovenstaande punten je op weg om helemaal gelukkig te worden, zijn en te blijven! Doe eens een stapje terug, kijk naar jezelf en je leventje en besef wat voor mooie dingen je eigenlijk al hebt en welke vele mogelijkheden er allemaal aan je voeten liggen. Genoeg om dankbaar voor te zijn en lekker van te genieten!

Reacties
Categorieën