Happy singles
Happy singles
1 min

5x waarom muzikale mannen aantrekkelijk zijn

1 min
Muzikale mannen zijn hartstikke aantrekkelijk, zo vinden wij in ieder geval. Maar wat maakt ze nou zo hot? Dit zijn 5 goede redenen.

1. Hij heeft een vrije geest en creatief karakter

Een muzikale man... dat willen we toch allemaal wel? Regelmatig zit hij thuis met zijn gitaar op schoot, duikt hij even achter de piano en hij kan van elke borrel of feestje met zijn muziek een hoogtepuntje maken. Ja, hij is een graag geziene gast die altijd in is voor wat muzikaliteit. Vanzelfsprekend heeft hij een enorm gevoel voor ritme en vaak hebben deze type mannen een speels en creatief karakter en een vrije geest. Just how we like it!

2. Zelfverzekerde uitstraling

Wanneer je de kans krijgt om hem live te zien spelen zorg je natuurlijk dat je front-row staat. Zijn houding op dat grote podium geeft hem zo'n enorme zelfverzekerde uitstraling. En door alle mooie teksten die hij aan het publiek laat horen, voel jij je toch even extra speciaal. Door zijn zelfverzekerdheid merk je dat je zelf ook met meer met lef durft te leven. Wat heb je eigenlijk te verliezen? Alleen al het feit dat hij de helft van het optreden naar jou kijkt, maakt dat je als vanzelf een powerboost krijgt.

3. Een beetje onbereikbaar

Wanneer je op een muzikant valt die ook vaak op de bühne staat, weet je al bijna zeker dat je die niet altijd voor jezelf hebt. Dat betekent niet perse dat hij vreemd zou gaan, maar hij is wel een publiek figuur en daar moet je tegen kunnen. Hij zal uit meerdere hoeken aandacht krijgen. Maar juist het gevoel dat hij zo gewild en een beetje onbereikbaar voor je is, brengt een spanning met zich mee die je nog niet eerder hebt gevoeld.

4. Sensueel en sexy

Mannen die op het podium staan met hun muziek, zijn vaak hartstikke sexy. Die daadkracht, dat vuur in zijn ogen en die zelfverzekerdheid waarmee hij een instrument bespeelt of staat te zingen is echt heel aantrekkelijk. En natuurlijk heeft hij gevoel voor ritme.. dus ehh.. win-win!

5. Zijn zelfstandigheid

De meeste vrouwen zoeken iets van zekerheid en zelfstandigheid in een man. Dat geeft een vertrouwd gevoel, het oerinstinct dat een man je kan beschermen. Als muzikant ben je doelgericht, weet je wat je wilt en ben je ervan overtuigd dat je met muziek mensen wilt verbinden en wilt raken. Je stippelt je eigen pad uit en laat je niet snel van de wijs brengen door derden. Die onafhankelijke houding siert hem en dat maakt hem nog aantrekkelijker.. toch?! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën