Happy singles
Happy singles
1 min

Het geheim van het online daten!

1 min
Het nieuwe jaar is aangebroken dus alle voornemens op een grote hoop; nieuwe ronde nieuwe kansen! Dat sporten, afvallen en minder chocola eten moet je zelf doen.. met de liefde zijn wij je partner in crime! Want heeft dat eeuwige getinder je nog steeds niets opgeleverd? Probeer dan deze gouden tip! Wij vertellen je het geheim van online daten.

Jouw Tinder match

Na vele foto's van je scherm te hebben geswiped of online profielen te hebben gekeurd, zie je eindelijk een leuke kop voorbij komen. En wat blijkt... hij ziet jou ook wel zitten! Nu begint het echte werk, het chatten. Maar precies hierin zit nou het hele probleem.

Not the only girl in the world

Je hebt zijn aandacht blijkbaar getrokken en dat is altijd leuk. Maar hee.. je bent niet de enige. Net als dat jij op zijn foto bent afgegaan, zijn andere vrouwen dat natuurlijk ook. Dus om het écht een kans te geven moet je hem spreken. En snel! Dus waag er een telefoontje aan of ga een koffie met elkaar drinken. Tegenwoordig geven we de voorkeur aan uren swipen of chatten, maar vinden we het te spannend om real life contact te hebben. Maar als je er geen tijd of zin in hebt en stiekem helemaal niet van plan was om te gaan daten, waarom begin je dan überhaupt aan? Geen tijd hebben is by far de slechtste reden die wij ooit hebben gehoord. Iedereen kan wel een uurtje vrijmaken om iemand te ontmoeten en zo niet, dan kun je het woord 'relatie' ook wel van je lijstje schrappen. Dat gaat immers ook niet zonder er de nodige tijd voor vrij te maken.

Scrol door je lijst heen

Wil jij de liefde komend jaar een echte kans geven? Scrol dan nogmaals door je lijst van het afgelopen jaar heen. Met wie heb je leuk gechat? Trek vandaag nog de stoute schoenen aan, neem weer contact op en maak gewoon een afspraak. Achter je telefoon krijg je toch geen goed beeld van iemand en chemie moet je immers real life ontdekken. Hoeveel mensen hebben immers een relatie met iemand die voldoet aan hun hele eisenpakket? Precies. Niemand.

Het geheim

De kracht van online daten zit hem in het feit dat je snel en eenvoudig singles kunt ontmoeten. Ideaal! Het geheim van de liefde zit hem in real life contact; Hoe praat, ruikt, lacht en reageert hij? Is er chemie? Voel ik een spanning? Zo nee, prima. Hopelijk heb je er een leuk uurtje of in ieder geval een leuk verhaal aan over gehouden. En die nee had je immers al. Die 'ja'.... die kan altijd komen!

"But what if I fall? But what if you fly..."

 

Foto: Flickr - Geeza Weezer

Reacties
Categorieën