Happy singles
Happy singles
1 min

Zo stap je uit je comfortzone om die vent aan de haak te slaan

1 min

Afspreken met een volslagen onbekende. Dat klinkt toch best bizar? Maar anno 2016 kijken we daar in datingland niet meer van op. We daten er op los via Tinder en Happn en schrijven ons in op diverse datingwebsites. We maken een afspraak en stappen vol goede moed de date in. Alsof het niets voorstelt. Tóch draait daten ook om het verlaten van je comfortzone. En het leuke is, het wordt daarna alleen maar leuker! Drie manieren om uit je veilige online-datingzone te stappen:

Ga speeddaten

Normaal gesproken heb je voor je op date gaat al research gedaan en weet je of hij Facebook heeft, welke festivals er bij hem op de agenda staan en wat voor werk hij doet. Waarom doen we dat eigenlijk? We klampen ons tegenwoordig maar al te graag vast aan informatie en zekerheid. Let it go! Juist die onbevangen houding en ergens zonder verwachtingen instappen kan hele mooie situaties opleveren. En laat speeddaten daar de perfecte gelegenheid voor zijn.

Boek een singlereis zónder je BFF’s

Wanneer de zomervakantie nadert kun je ervoor kiezen om net als alle andere jaren met je vaste BFF’s nachtenlang door te halen. Gegarandeerd plezier. Maar wat als je eens wat anders wilt of als jouw goede vriendinnen gesetteld zijn en met hun liefde op vakantie willen? Dan ga je toch niet bij de pakken neerzitten? Heb jij al eens gedacht aan een singlereis? Misschien tot nu toe een ver van je bed show, maar het is dé manier om in een relaxte setting nieuwe mensen en vooral nieuwe leuke mannen ontmoeten! En tegelijkertijd zit jij met je billen op het strand in de zon. Win-win!

Jij aan zet!

In de kroeg willen de meeste vrouwen verleid worden, laat hem het werk doen. Helaas werkt dit in de praktijk niet altijd. Ja, natuurlijk komen er wel mannen naar je toe, maar dit zijn niet de types waar je warm van wordt. Best frustrerend! Stap eens uit je comfortzone en laat de gedachten als ‘vindt hij me wel leuk?’ ‘straks is hij al bezet’ eens links liggen. Daten is experimenteren en bovendien kunnen mannen zelfverzekerde, initiatiefrijke vrouwen echt wel waarderen. Lets rock!

Wanneer stap jij uit je comfortzone?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën