Happy singles
Happy singles
1 min

Man zoekt man: Dit zijn de voordelen van online daten!

1 min

Man zoekt man. Misschien vind je het wel klinken als een titel van een fout zoekertje. Maar daar komt het praktisch op neer: je bent een man, op zoek naar een man om mee te daten. Wie weet denk je wel: "hoe vind ik in hemelsnaam een vaste relatie anno 2019, in de tijd van apps bedoeld voor korte flirts." Toch zijn er best wat voordelen aan daten in deze tijd, zeker met de aanwezigheid van online daten!

1. Je spaart tijd en geld met online daten

Ben wel eens op (blind) date geweest, waarbij je vijf minuten door had dat je date helemaal niets voor jou is? Of erger nog: kwam je tot dit besef in de bioscoop, met nog twee uur film te gaan? Nooit meer! Online daten voorkomt dit soort awkward momenten. Zo kun je voor je date al praten, waardoor je direct kunt checken of jullie wel echt een match zijn. Oke, het is mogelijk dat de klik er niet is, maar bij online dating kun je vaak grote afknappers al te weten komen voordat je daadwerkelijk afspreekt. Zo bespaar je tijd én geld!

Online daten is een succesformule bij holebi's

Wist je dat tot 70 % van de gay relaties tegenwoordig online starten? Er zijn dus veel leuke mannen net als jij ook op zoek naar een relatie online.

Je vindt betere matches

Waarom is online daten dan zo'n succesformule? Een van de redenen is dat de meeste datingwebsites je een lange lijst aan interesses en afknappers laten invullen. Het lijkt misschien een vervelend werkje, maar onderschat de algoritmes niet! Algoritmes worden slimmer en slimmer, waardoor jouw matches beter en beter worden. Zo kun je gematcht worden aan de hand van interesses, opleidingsniveau en toekomstperspectieven.

Relatiebemiddelingsbureaus helpen ook holebi's

Vertrouw je meer op de matchmaking skills van echte mensen dan op algoritmes? Dan kan een relatiebemiddelingsbureau helpen. De tijden dat deze bureaus enkel voor heteros waren, zijn lang verleden tijd. Een relatiebemiddelingskantoor zoals Mens & Relatie matcht je persoonlijk en heeft een nationaal netwerk gevuld met profielen van leuke single mannen. Door deze persoonlijke aanpak ligt de slaagkans ook behoorlijk hoog: maar liefst 75 % van de singles vindt binnen het jaar een langdurige relatie. Vind jij zo jouw droomman?

Wij wensen je in ieder geval heel veel geluk en we hopen dat een relatiecoach of een slim algoritme je aan de kerel van je leven kan matchen!

Reacties
Categorieën