Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Dit gebeurt er met je lichaam als je veel seks hebt

1 min
Al vaker hebben onderzoeken aangetoond dat seks goed voor ons is. Natuurlijk zorgt het voor meer binding tussen jou en je partner, maar ook voor je eigen lichaam heeft het een hoop voordelen. Benieuwd waarom het hebben van veel seks goed voor je lichaam is? Read and learn!

Mooie huid

Als je geregeld seks hebt zul je merken dat je in veel gevallen beter in je vel komt te zitten. Je voelt je sexyer en aantrekkelijker. Maar guess what.. het is niet alleen je gevoel, je wordt ook daadwerkelijk mooier! Doordat het bloed sneller door je hoofd stroomt, krijg je een mooie blos op je wangen en voed het de wortels van het haar met als gevolg een mooie glanzende gloed. Could we ask for more?

Beter geheugen, oh yeah

Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van seks ervoor zorgt dat je hersencellen groeien. Say what?! Door al die hersencellen zou je slimmer worden en een beter geheugen krijgen. Dus even flink aan de bak en jij hebt in de toekomst geen boodschappenlijstjes meer nodig!

Sterkere vagina

'Een sterkere vagina, waar heb ik dat voor nodig?', horen we je denken. Nou, dat kunnen we je vertellen. Door de seks worden je bekkenbodemspieren getraind, die ervoor zorgen dat je je plas beter kunt ophouden (handig voor op latere leeftijd). Bovendien zullen getrainde bekkenbodemspieren eraan bijdragen dat je orgasmes intensiveren, win-win!

Minder stress

Ben jij gestrest? Vaak wordt het hebben van seks dan op een laag pitje gezet omdat je er geen tijd voor hebt of je hoofd er niet toe kunt zetten. Toch kan seks juist je stresslevel verlagen. Het helpt je bloeddruk naar beneden te brengen en je over het algemeen beter te ontspannen waardoor je stress gereduceerd wordt. Handig weetje voor de volgende stressy periode.

Je krijgt nog meer zin in seks!

Als je veel seks hebt, zul je alleen maar meer zin in seks krijgen! Omdat de gedachten aan seks veel vaker door je hoofd spoken en er continu een dosis gelukshormonen wordt vrijgemaakt, wil jij niets liever dan meer van dat!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorie├źn