Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

De voordelen van seks met een nieuwe partner

1 min
Je hebt een nieuwe partner en daar hoort ook een nieuw seksleven bij. Het is altijd weer wennen geblazen, omdat je je dan letterlijk en figuurlijk bloot moet geven aan iemand. Maar wist je dat het heel veel voordelen heeft? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Kluns

Doordat alles weer nieuw is, kan het best in het begin weer even klunzen zijn. Je moet alles opnieuw aanvoelen en de juiste plekjes vinden. Lach erom, want humor tussen de lakens is belangrijk en het zorgt ervoor dat je het leuk vindt om met hem in bed te liggen!

Lichaam

Je krijgt een nieuw lichaam voorgeschoteld! En doordat je best eens even kritisch kijkt naar zijn lichaam, beoordeel je je eigen lichaam ook weer opnieuw en zorg je er voor dat je er net weer even meer aandacht aan besteed. Mooi meegenomen toch?

Spannend

Doordat alles nieuw is, is de spanning sky high en dit levert uiteraard best wat vuurwerk op tussen de lakens. Yes!

Ontdekken

Door een nieuwe partner ontdek jij weer wat je lekker vindt, omdat hij je net weer even op een andere manier laat genieten.

Close

Zeker in het begin zullen jullie veel seks hebben en dat helpt jullie ook een goede band op te bouwen, want intiem zijn met elkaar zorgt ervoor dat je je één voelt en dat is een goede basis.

Sporten

Veel seks, is veel calorieën verbranden en dus is het helemaal niet erg om de sportschool een keer over te slaan voor een avondje bankhangen met HEM….en wie weet…Ja vul zelf maar in. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën