Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Seks helpt!

1 min
De titel zegt het al; seks helpt! Seks is namelijk een wondermiddel tegen een heleboel dingen. Wij bespreken de meest herkenbare situaties en waarom juist seks jouw perfecte medicijn zou kunnen zijn.

Ochtendhumeur

Ochtendseks is goed voor je, vooral op die o zo zware maandagochtend. Je krijgt er energie van, vergeet even alles om je heen en stapt uiteindelijk toch met een positief gevoel je bed uit. En dat nadat je bij het afgaan van je wekker helemaal nergens zin in had. Weg ochtendhumeur!

Goedmaken

Je hebt ruzie met je lief gehad en na lange gesprekken en discussies is er maar één middel om deze ruzie bij te leggen en dat is de welbekende goedmaakseks. Niks is intiemer dan een goede vrijpartij en dus vergeten jullie daarna weer wat er voor de seks allemaal is gezegd. Top toch?!

Ziek

Ziek zijn! Echt helemaal niet leuk. Volle neus, keelpijn en een bonkend hoofd. Als je ziek bent denk je niet aan seks, maar toch is het een prima medicijn tegen je volle neus. Tijdens de seks voel je je namelijk even helemaal niet ziek, je voelt je zelfs mega goed. Bizar toch! Dus laat je lekker verwennen als je ziek bent….

Stress

Iedereen heeft tegenwoordig stress. We hebben het te druk en amper tijd voor ontspanning. Seks helpt je ontspannen en zorgt ervoor dat je beter om kunt gaan met de stress die je hebt. Seks zorgt er zelfs voor dat je bloeddruk omlaag gaat. Echt ontspannend dus.

Sport

Geen zin om te sporten? En wel zin in seks? Dat komt prima uit want tijdens een vrijpartij verbrand je behoorlijk wat calorieën. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe intensief en lang de seks is, maar calorieën verbrand je zeker en je krijgt er ook nog eens een sterke bekkenbodem van. Dag sportschool!

Slaap

Moeite om meteen in slaap te vallen als je naar bed gaat? Seks zorgt ervoor dat je ontspannen bent en heeft een rustgevende werking, waardoor je na de seks heerlijk kan wegdoezelen naar dromenland. Fijn om te lezen toch?! No more sexcuses... heel veel seksfun!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën