Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Afknappers in bed

1 min
Relatie of geen relatie, bijna iedereen die wel eens seks heeft gehad kent of herkent deze afknappers tussen de lakens. Wij somde ze op. Ready? Here we go!

Ik val in slaap... zzzzz!

Je hebt de hele week hard gewerkt en het is eindelijk weekend. Te suf om na een filmpje in slaap te vallen, dus besluit je toch te gaan stappen én daarna nog even met elkaar het bed in te duiken. Tot het moment dat je halverwege voelt dat je ogen dichtvallen.. awkward!

Knuffel

Er zijn best veel mannen en vrouwen die knuffels in bed hebben. Maar het is niet echt charmant als je net lekker bezig bent en Flappie komt met zijn muffige walm in je gezicht liggen. Jeiks!

Pornofilm remake

Er zijn mannen die hun kennis louter en alleen uit filmpjes hebben. Nou ziet dit er altijd lekker soepel uit op tv, maar in de meeste slaapkamers gaat het er toch anders aan toe. Dus als jouw partner in crime dan ineens als een volleerd acteur de boel bij elkaar schreeuwt of als acrobaat om de 5 seconde van standje wisselt, word je daar ook niet direct opgewonden van.

Onverzorgd

Je kunt bewust kiezen voor verschillende manieren van het verzorgen van je schaamhaar. En tegenwoordig mag de (bijna) volle bos ook weer. Maar, het enigszins verzorgen van schaamhaar is toch wel aangenaam. Dikke bossen okselhaar of een orale bevrediging waar je letterlijk haar op je tanden van krijgt... neh!

Lelijke/vieze slaapkamer

Als je voor het eerst met elkaar mee naar huis gaat, weet je niet waar je terecht komt. Bij mannen, maar ook bij sommige vrouwen, kun je nog wel eens voor een onaangename surprise komen te staan: Wat dacht je van muf beddengoed, vieze sokken all over the place, spinnenwebben of zelfs lege condoomverpakkingen?! Whoeps!

Geen match

Ze zeggen wel eens dat een match op de dansvloer ook wat zegt over een match in bed. Maar wat nou als je totale andere verwachtingen hebt? Soms heb je beide gewoonweg een andere 'taste'. Stel dat jouw nieuwste aanwinst ineens compleet gehuld in een zwart latex pak aan komt zetten, terwijl dat zoiets jou totaal niet opwindt. Voor beide partijen een beetje ongemakkelijk. Hopelijk kunnen jullie daar dan allebei de lol van inzien!   Wat zijn jouw afknappers geweest? Deel ze hieronder met ons!

Foto: Shutterstock - Kopytin Georgy

Reacties
Categorieën