Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Testpanel: Ladyshape

2 min
Het testpanel is van start gegaan! Het panel van drie meiden hebben de Ladyshape getest, een sjabloon waarmee je je schaamhaar in een vorm naar keuze kunt scheren. Lees hier wat hun bevindingen waren.

Wat is de ladyshape?

De Ladyshape is een sjabloon waarmee je je schaamhaar in een mooi model kan scheren. Het helpt je om een recht model te creëren i.p.v. een figuur vanuit de losse pols en je kunt het gewoon met je eigen scheermesje onder de douche gebruiken. Er zijn drie vormen: het streepje, driehoekje of het hartje.

Eva (30): "De tool ziet er mooi uit en werkt hygiënisch"

Toen ik de verpakking in m'n hand had wist ik niet direct wat het was, maar het deed me wel direct denken aan iets verzorgends en de link met de intiemere delen werd ook snel gelegd. Dus dat is prima. Het moet ook niet een hele 'sexy' verpakking hebben, dan lijkt het misschien meer op een speeltje. De tool zelf ziet er mooi uit en werkt hygiënisch.
Na het testen moet ik zeggen dat hij goed werkt. Ik heb de Brazillian getest en kreeg een mooi recht streepje. Bij aanvang dacht ik dat ik te dun streepje zou krijgen (zoals de vorm doet vermoeden), maar dat is niet het geval. Het scheermesje moet er ook nog langs dus daardoor wordt hij iets breder, voor mij een mooie afmeting. Ik ga hem zeker vaker gebruiken.
hartje-schaamhaar

Marijke (28): "Het ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik"

Mijn eerste kennismaking met de Ladyshape was gelijk positief. Zowel de verpakking als het product zien er stijlvol en discreet uit. De tool zelf ligt ook goed in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Je plaatst de ladyshape voor je bikinilijn en gaat er met een scheermesje langs. Het resultaat was een duidelijke symmetrie in de belijning, maar nog niet de perfecte driehoek. Met een scheermesje zonder plastic aan de rand hoort dat wel super strak te zijn dus dat ga ik hierna proberen. Ik ga het geregeld gebruiken; niet bij elke scheerbeurt maar eens in de zoveel tijd om het model te herstellen.

Juut (32): "Het voldoet aan al mijn verwachtingen"

Het uiterlijk van de Ladyshape vind ik duidelijk: abstract en stylisch. Ik ben met het hartje aan de slag gegaan en persoonlijk had het hartje wel iets groter kunnen zijn, maar dat zou bij iedereen weer verschillen. Je moet er bij het hartje even de tijd voor nemen, maar het voldoet aan al mijn verwachtingen. Het resultaat wordt mooi, zoals de vorm zelf is. De prijs/kwaliteit vind ik ook goed, ik zou het zeker voor mezelf aanschaffen of als cadeau aan een vriendin geven. De Ladyshape krijgt een vaste plek in mijn douche! Ik vind het leuk om niet altijd hetzelfde 'model' te hebben, dus deze tool geeft mij de mogelijkheid om eens wat creatiever te kunnen zijn.   Nieuwsgierig geworden naar de Ladyshape? Neem dan even een kijkje op www.ladyshape.com
Reacties
Categorieën