Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Breaking bed - zo doe je dat!

1 min
Misschien moet je er wel een lifegoal van maken: door je bed zakken -ofwel je bed breken- met wilde seks. We willen je niet opzettelijk dingen laten slopen in huis, maar als je het voor elkaar krijgt dat je door je bed zakt omdat de seks zo wild is, dan is dat stiekem best wel cool. Breaking bed!

Hoe kun je de seks wild maken?

Goede seks begint vaak al met elkaar opwarmen. Dat doe je bij voorkeur niet 5 minuten voordat het moet gebeuren. Zorg dat je de hele dag op elkaar gefocust bent; flirt met elkaar, stuur ondeugende berichtjes of zorg dat je gedurende de dag al een paar keer intiem lichaamscontact hebt.

Bespreek je fantasieën

Voor veel koppels kan dit een obstakel zijn. Je bent immers al langer bij elkaar en dan is het gek om ineens te zeggen dat je iets anders wilt of een bepaalde fantasie hebt die je tot nu toe met niemand gedeeld hebt. Het was jouw geheim en om dit te delen moet je je wel heel kwetsbaar opstellen. Toch is dit cruciaal om jullie seksleven spannend te houden. Je zult zien dat hoe meer open jouw houding is, hoe meer je partner zich ook zal blootgeven.

Maak er een feestje van!

Seks is leuk en moet een feestje zijn voor jullie allebei. Probeer het daarom niet te serieus te nemen en samen al spelend en onderzoekend te ontdekken wat jullie fijn vinden. Juist als je weer van de gebaande paden afwijkt, dan moet je gaan zoeken. En wanneer je zoekt, dan zul je dingen vinden die je anders niet had gezien. En doordat jullie nieuwe dingen, nieuwe handelingen of een nieuwe tone of voice proberen, zal de spanning weer terugkomen! Dus ga lekker ontdekken en laat je helemaal gaan! Maak er een wild feestje van en met een beetje geluk break jij je bed!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën