Happy singles
Happy singles
1 min

Originele date ideeën!

1 min
Gezellig een drankje doen, lekker een hapje eten, een avondje bios. Allemaal hartstikke leuk om samen met hem te doen natuurlijk. En zeker voor een eerste date zijn dit prima activiteiten. Maar als het niet bij één date blijft, wordt het wel een beetje saai om elke keer maar weer deze dingen te doen. Dus wat kun je nog meer doen met je date? Of noem je het inmiddels al je vriendje? Wij zetten een aantal originele date ideeën voor je op een rij!

Sauna

Eng? Nee joh, er zijn zat sauna’s waar bijvoorbeeld badkleding verplicht is, dat maakt het al wat minder eng. En het is de ideale locatie om elkaar goed te leren kennen. Hij kan niet afgeleid worden door zijn mobiel en het enige waar jij afgeleid van kan worden is door zijn lichaam. YES!

Musea

Je denkt misschien; nee veel te saai! Maar toch zijn er diverse musea die heel interessant en leuk zijn. Neem bijvoorbeeld het Rijksmuseum; daar moet je toch wel een keer geweest zijn? Waarom dan niet met je date? Enneh naar het tassenmuseum kun je gewoon met een vriendin gaan.

Klimmuur

Naar een klimmuur? JA. Ga eens lekker actief doen. Je maakt dan een hele andere kant van hem mee. Want hoe die een biertje naar binnen schuift weet je nou langzamerhand wel.

Voorstelling

Bezoek een leuke voorstelling in het theater. Wel natuurlijk één waar je allebei vrolijk van wordt, bijvoorbeeld een cabaretvoorstelling. Vaak denk je dan gelijk aan de Stadsschouwburg of Carré, terwijl er juist zoveel kleine en leuke theatertjes te vinden zijn in de stad. Dat zorgt direct voor een intieme en knusse sfeer.

Pretpark

Een dagje naar de Efteling is toch altijd leuk? Dus waarom niet met je date? Samen de Droomvlucht of Fata Morgana in?! Afgewisseld met een lekker frietje tussendoor en een wilde achtbaan in. Hysterisch leuk als je het ons vraagt! Voordeel daarvan is dat je een hele dag samen bent en hem goed kunt leren kennen. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën