Happy singles
Happy singles
0 min

5 redenen waarom je zou moeten daten!

0 min
Alleen als je eraan denkt lijkt het je allemaal al veel te lastig. Je vindt daten veel te spannend en teveel gedoe. Het liefst wil je gewoon dat hij bij je aanbelt, maar helaas. Wij vertellen je waarom je gewoon zou moeten daten.

Gezellig

Daten is leuk en gezellig. Zie het als een gezellige avond, waarbij je iemand leert kennen. Verwacht niet meteen dat het je droomprins is, anders wordt de druk veel te hoog. Ga wat leuks doen, zoals uit eten, naar de film of lekker wat drinken in een leuke bar.

Zelfvertrouwen

Daten is goed voor je zelfvertrouwen omdat iemand geïnteresseerd is in je en graag met jou een middag of avond door wil brengen. Tijdens je date worden er vast complimenten gemaakt door hem en dit geeft natuurlijk een boost voor je zelfvertrouwen.

Wat wil je?

Door te daten kom je er achter wat je wilt. Tijdens een date worden er namelijk vragen aan je gesteld en hier leer jij weer van. Je gaat namelijk beter nadenken over wat je nou eigenlijk allemaal nog wil in je leven.

Ervaring

Regelmatig daten zorgt ervoor dat je er ervaring in krijgt en dat het bij de volgende date niet meer zo zenuwslopend voor je is. Je kunt dan meer jezelf zijn en dat is tenslotte het belangrijkste.

Vriendje

En misschien wel de allerbelangrijkste reden; door te daten ontmoet je misschien wel je toekomstige vriend! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën