Happy singles
Happy singles
1 min

Beste date tip ooit; laat je vriendinnen zich er niet mee bemoeien!

1 min
Daten is natuurlijk super spannend en wij begrijpen dan ook dat jij graag je vriendinnen op de hoogte houdt van al jouw dates. Maar wij denken dat het beter is als je je vriendinnen er even buiten laat, hoe moeilijk je dat ook vindt. Waarom? Lees snel verder!

Vergelijken

Jouw vriendin zal altijd haar situatie met die van jou vergelijken en dus komt er altijd ongevraagd een advies van haar. Want zij is nu namelijk happy de peppie en dus is het volgens haar het beste als je het net zo aanpakt als zij het heeft gedaan. Als jouw date even niet reageert zoals haar date toen heeft gedaan, dan is de kans groot dat ze jouw date zal afkraken. Want hij moet namelijk wel helemaal voor je gaan en aan de eisen voldoen van je vriendin. Helemaal niet handig, jij bent namelijk anders en jouw date ook anders als die van haar. Doe lekker je eigen ding.

Oordelen

Heb je een foto? Ja natuurlijk heb jij die al aan je vriendinnen laten zien! En dus hebben zij ook al lang hun mening gegeven of deze persoon bij jou past. Want vriendinnen hebben toch altijd een bepaald beeld in hun hoofd van type man die bij jou past. Dat deze heel anders is, is lastig te begrijpen voor ze. Hoe dan? Eigenlijk wordt er nog voor je date al geoordeeld over hem, terwijl ze niet eens weten hoe hij real life is. En dus wordt het ontzettend ongemakkelijk als jij hem straks moet voorstellen aan je vriendinnen, want bij vrouwen is het lastig om het vooroordeel te wissen uit hun geheugen. Kortom; dat je aan het daten bent mogen je vriendinnen best weten, maar vertel ze zeker niet alles. Dat komt wel als het echt je vriendje wordt.

Druk

Doordat je het veel vriendinnen vertelt, stellen ze je ook continue de vraag of hij al wat gestuurd heeft? Wanneer jullie volgende date is? Of je al verliefd bent? Gewoon super irritant eigenlijk, want je voelt alleen maar meer druk. Die vragen zijn natuurlijk goed bedoeld van je vriendinnen, maar ze zorgen er ook voor dat jij alleen nog maar bezig bent met deze date en je hoofd ondertussen een beetje op hol slaat van alle gedachtes. Het is veel fijner als je in alle rust kunt nadenken of je jouw date echt leuk vindt en verder met hem wilt daten of zelfs meer. Het is uiteindelijk toch echt jóuw beslissing. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën