Happy singles
Happy singles
1 min

Klaar met daten? 5 redenen waarom dat helemaal begrijpelijk is

1 min
Het wil de laatste tijd gewoon niet echt lukken met daten. Eigenlijk heb je er zelf gewoon ook helemaal geen energie voor en zin in. Herkenbaar? Dat is echt niet erg! Hier komen de 5 redenen waarom je best klaar met daten mag zijn.

Denk aan jezelf

Als je fanatiek aan het daten bent, kan het zijn dat je jezelf vergeet of voorbij loopt. En dit ga je merken aan je energie als je 's ochtends opstaat. Je hoofd maakt namelijk continue overuren, omdat je geneigd wordt elke dag op de datingapps te kijken of te reageren op de chatberichten die hij stuurt. Gewoon even lekker gas terug en aan jezelf denken.

Tijd

Het daten kost zoveel tijd, dat je je eigenlijk realiseert dat je die tijd in belangrijkere dingen wilt steken op dit moment. Tja, er zitten nou eenmaal maar 24 uren in een dag en die wil jij lekker besteden aan quality time met vrienden en familie. Doe dat ook gewoon!

Meer waard

Je hebt nu een aantal contacten lopen die de ene keer wel reageren op je en de andere keer je 2 dagen laten wachten. Is dit een soort hard to get of gewoon puur ongeïnteresseerdheid?! Leer van ons; dit ben je echt niet waard. Move on en laat die gasten lekker, want als het al zo begint...

Zomer

Het is zomer en dat betekent dat je als single veel op pad bent en lekker buiten op het terras zit met vriendinnen. En daar geniet je van. Je hebt genoeg afleiding, haast tijd tekort zelfs. En euh, heb je er op dit moment een man bij nodig? Nee, eigenlijk niet. Dus laat het maar lekker los deze zomer.

Ervaringen

Je hebt nu een paar keer een slechte date ervaring gehad en de laatste is nu de druppel geweest. Je raakt een beetje in de negatieve flow, omdat je het gevoel hebt dat hij momenteel even niet bestaat voor jou. Op dat moment is het goed dat je even stopt met daten, omdat je er nu toch niet achter staat en dan zul je ook niet de juiste persoon tegenkomen. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën