Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom een leuke man vinden zo moeilijk is

1 min
Ben jij ook al maanden aan het daten en is een leuke man vinden lastig? Dan zou het heel goed kunnen dat jij hem gewoon aan je voorbij hebt laten gaan, omdat je hem niet zag staan. Als je ervoor zorgt dat je jouw valkuilen aanpakt, dan kan het succes haast niet uitblijven. Wij helpen je uiteraard een handje!

Hard to get

Je speelt altijd hard to get. Je vindt jezelf namelijk hartstikke leuk en ook best knap en dus zit je niet te wachten op aandacht van lelijke mannen. Nee, dat begrijpen wij. Maar doordat je zo’n afstandelijke uitstraling hebt, zullen de leuke mannen ook echt niet op jou gaan afstappen. Die gaan liever voor iemand die benaderbaar is en dat ben jij dus niet op deze manier.

Vinken

Jij hebt een mega, maar dan ook echt mega wensenlijst. En die vink je graag helemaal af. Ok, misschien dat je één dingetje door de vinger ziet. Zet die lijst eens opzij en ga eens gewoon een gesprek voeren met iemand. Ja, ook met die jongen die krullen heeft en waar je eigenlijk helemaal niet op valt.

Verkeerde plekken

Zaterdagavond ga je uit met je vriendinnen en dus grote kans dat jij een hoop mannen tegen gaat komen. Dat denk jij! Maar wist je dat je tijdens zo’n avondje stappen met je vriendinnen, helemaal geen tijd hebt om te kijken naar mannen. Jullie zijn namelijk druk met elkaar. En is zo’n kroeg wel de juiste plek om jouw man te vinden? Of zou je eens je ogen open moeten doen in de rij bij de kassa in de supermarkt? Of in de trein? Of in de sportschool? Dit zijn namelijk veel relaxtere plekken om een gesprek met iemand aan te gaan.

Klaar mee

Je straalt uit dat je er klaar mee bent en dat komt door een aantal mislukte dates. En als jij dit uitstraalt, dan merken de mannen om je heen dat ook. Nee, de mannen om je heen hebben liever een stralende dame, die open staat voor nieuwe contacten. Dus blijf ondanks al je tegenslagen op date gebied, gewoon lekker lachen. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Pexels

Reacties
Categorieën