1 min

5x goed bedoelde date tips van vriendinnen

1 min
Daten is brengt meestal heel wat spanning met zich mee: vind jij hem leuk? Vindt hij jou leuk? Wat kan je opvatten als een positief signaal en wanneer moeten alle alarmbellen af gaan? Sommige mensen kunnen hier heel nuchter in stappen, terwijl anderen paniekeren bij elk teveel gestuurd puntje en elk woord dat ze ontvangen op Whatsapp analyseren. Gelukkig heb je dan je vriendinnen bij je zijde die je prima kunnen voorzien van liefdesadviezen. Heerlijke, soms ietwat tegendraadse, adviezen!

1. Laat hem jagen

“Mannen hebben een oerinstinct, laat ze jagen en wacht een beetje af, anders maak je het ze veel te makkelijk. Bovendien is een makkelijk prooi al snel oninteressant. Als jij spaart voor een dure tas, waardeer je hem toch ook veel meer als dat je hem meteen kunt kopen?”

2. Wees duidelijk

“Subtiele signalen zoals die ene smiley of X- je op de app zullen ze niet snel oppakken, want die zien ze simpelweg niet. Het blijven mannen he. Hou je hart op je tong, dan weet je waar je aan toe bent.”

3. Wees geëmancipeerd

“Hallo, het is 2018! Je hoeft niet op zijn initiatief te wachten, laat zien dat je je mannetje staat en wacht niet af. Stel gewoon zelf een date voor.”

4. Wees niet te vaag

“Als hij jouw iets-te-hard-to-get signalen niet oppikt, dan zoeken ze de aandacht al gauw ergens anders, aangezien jij geen interesse lijkt te hebben.

5. Een land vol

“Als ie jou niet ziet staan, dan is dat zijn verlies. Geen hand vol, maar een land vol!” Tot slot mijn goedbedoelde raad: niet stalken, wel aandacht geven en luisteren naar je intuïtie! Wat is jou meest gehoorde date advies? _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Pressmaster

Reacties
Categorieën