Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Vrouwenwoordenboek: Wat we écht bedoelen!

1 min
Toegegeven, wij vrouwen kunnen ietwat complex denken en zijn. Vinden we vaak dat mannen van Mars komen, zelf kunnen we er ook wat van. Soms zit er nou eenmaal een verschil tussen wat we zeggen en.. wat we echt bedoelen! Een lesje wat jij hoort en wat we eigenlijk echt willen zeggen.

Mannen... nu opletten!

“Ik ben over vijf minuutjes klaar!” Ga nog maar even tv kijken en reken op minimaal een half uur later. “Het kan me echt niets schelen.” Het kan me zo wel iets schelen. “Het was in de uitverkoop!” Ik weet dat ik schandalig veel spullen heb en niks nodig had, maar dit kon ik niet laten liggen. “Er is niks.” Er is wel iets en ik wil wel degelijk dat je doorvraagt wat er is. “Ik ben er alweer overheen.” Ik ben er zo niet overheen en check nog steeds wanneer hij voor het laatst online is geweest op Whatsapp. “Wat doe je vanavond?” Zullen we vanavond iets gaan doen? “Hoe laat ben je thuis?” Ik mis je en ik wil je snel weer zien. “Staat dit leuk?” Antwoord altijd met ja, voor je eigen bestwil (tenzij ik echt voor lul loop). “Ik ben heel geëmancipeerd.” Maar wil eigenlijk wel dat jij de rekening betaald op de eerste date. “Het gaat wel.” Niet dus! Sla een arm om me heen en hoor voor de duizendste keer mijn verhaal aan. “Het is een lang verhaal.” Ik heb geen zin om je het nu te vertellen. “X” Ik vind je leuk. “Ik hou van je.” “Ik hou van je.” _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Preto Perola

Reacties
Categorieën