Happy singles
Happy singles
1 min

Goedkoop uitgaan doe je met deze handige tips!

1 min
Het is weer zover; je hebt deze maand alweer veel te veel geld uitgegeven (story of our lives), maar wilt toch echt graag nog een avondje uit met je vriendinnen. Wij geven je tips hoe je de avond zo goedkoop mogelijk kan houden en toch lekker gezellig kunt uitgaan met de meiden!

Thuis

Zorg ervoor dat je eerst thuis met je vriendinnen afspreekt en drink alvast wat wijntjes. Een fles in de supermarkt kost gemiddeld namelijk 4 euro (en als je mazzel hebt, dan is er een 1+1 actie) en in de kroeg ben je hetzelfde kwijt voor 1 glas. Ook mixdrankjes zijn thuis natuurlijk veel goedkoper te maken. Dus ga gewoon lekker ouderwets “voordrinken”. Het is ook nog eens super gezellig, zo kun je echt even ouderwets bijkletsen!

Bodem

En hetzelfde geldt natuurlijk voor het eten. Zorg ervoor dat je een lekkere avondmaaltijd naar binnen hebt geschoven, zodat je een goede bodem hebt. Ook tijdens het thuis borrelen, kun je nog wat snacks eten. Zo hoef je 's nachts geen broodje shoarma meer te bestellen, dat scheelt ook weer!

Eerder naar de kroeg

Huh, eerder naar de kroeg? Ja, dat kan schelen indien je je dan geen entree hoeft te betalen. Dus hou dat even in de gaten en probeer dan voor die tijd binnen te zijn. Is er een kroeg met happy hour, pak deze dan even mee. Katjing!

Pinpas

Laat je pinpas thuis! Neem gewoon een bepaald bedrag aan cash mee wat je van jezelf mag uitgeven die avond. Meer niet dus. Nee, ook niet als het héél gezellig is. Daar krijg je morgen toch spijt van (en niet alleen van je lege bankrekening). Dus ook niet gaan lenen van je vriendinnen natuurlijk.

Drank

Laat de cocktails staan en ga voor een wijntje of biertje! Vooral bier is erg goedkoop als je uitgaat, maar dat moet je natuurlijk wel lekker vinden. En nog een voordeel: vrouwen die bier drinken schijnen aantrekkelijk te zijn! Jup! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën