Happy singles
Happy singles
1 min

De bierdrinkende vrouw - helemaal top!

1 min
Word jij ook aangesproken op het drinken van bier? Omdat iedereen vindt dat je eigenlijk wijn zou moeten drinken als vrouw? Onzin! De bierdrinkende vrouw is juist helemaal top! Wij vertellen je waarom.

Jouw keuze

Drink gewoon lekker wat je wilt! Waarom zou je je laten beïnvloeden door anderen? Als jij het lekker vindt om de hele avond aan het bier te zitten, dan moet je dat lekker doen. En mannen vinden het sowieso sexy als je gewoon doet wat je zelf wilt dus dat is ook al een dikke plus.

Vrouwenbier

Bier met smaakjes, ook wel vrouwenbier genoemd, is helemaal in! Zeker in de zomer zijn de “vrouwenbiertjes” populair. Denk bijvoorbeeld aan rosebier of Radler. Het is eigenlijk bier met een fris smaakje en je drinkt het weg als limonade. Ideaal drankje voor op een festival en zo’n flesje in je hand maakt het wel af! En wist je dat mannen het leuk vinden als jij een biertje bestelt?! Zo ben je toch een beetje one of the guys.

Goedkoop

Als je vaak de kroeg in gaat of naar een festival, dan ben je in het voordeel als je bier drinkt qua kosten. Een biertje is namelijk bijna altijd het goedkoopste alcoholische drankje op een feestje. Mooi meegenomen toch?

Dikmaker

Bier wordt altijd een dikmaker genoemd en iedereen kent de term bierbuik. Maar dat bier veel meer calorieën bevat dan een glas wijn of gin tonic is niet waar, ze bevatten allemaal ongeveer 100-120 calorieën per glas. Dus dat broodje met kaas dat ongeveer 260 calorieën bevat is niet hetzelfde als een biertje. Take that! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën