Sparkling couples
Sparkling couples
0 min

De mooiste mannelijke lichaamsdelen, aldus de vrouwen!

0 min
We kunnen niet met ze, maar zeker niet zonder ze. En dat we houden van het lichaam van een man is ook zeker waar. Maar wat vinden we nou eigenlijk de mooiste mannelijke lichaamsdelen? Hier komen ze!

Schouders

Een breed bovenlichaam met een goede schouderpartij! Yes! We hebben die schouders namelijk nodig om op uit te huilen en een goede schouderpartij vertelt ons dat hij jou met gemak kan optillen. Welke vrouw wil dat nou niet?

Kaaklijn

Een goede, strakke kaaklijn geeft mannelijkheid aan en dat is wat we willen. We willen namelijk geen babyface.

Benen

Wij vrouwen houden niet van stokjes, maar van lekkere, gespierde benen. Daaruit blijkt namelijk dat hij sportief is en hier aandacht aan besteedt. Echt waar dames, let eens wat meer op de benen!

De V

De twee inhammen die net boven zijn broekrand uitsteken, juist die ja. Dat noemen we de V. En wat verraden deze inhammen? Een sixpack? Nou in ieder geval geen bierbuik. De V heeft een man alleen als hij een lekker strak buikje heeft.

Billen

Lost, but not least; zijn billen! We durven toch echt wel te zeggen dat veel vrouwen houden van een mooie bips. Je kan ze lekker vastpakken als je jouw hand in zijn achterzak doet en als hij voor je loopt, dan wordt je toch afgeleid. Een platte kont…nee daar hebben wij niet zoveel mee. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën