Sparkling couples
Sparkling couples
0 min

Deze complimenten willen mannen horen!

0 min
Dat mannen dol zijn op het ontvangen van complimenten weten we allemaal. Maar van welke complimentjes worden ze echt dolblij? Wij zetten ze op een rij!

Luchtje

Een compliment over hoe hij ruikt valt altijd in de smaak. En dan bedoelen we niet dat je hem gaat complimenteren met het luchtje wat hij op heeft, maar dat je dol bent op zijn lichaamsgeur.

Kontje

Geef hem aan waarom je zo graag achter hem loopt; om zijn lekkere bips te bekijken natuurlijk. En stiekem voelen uiteraard ook.

Kleding

Een man vindt het altijd leuk om te horen dat hij de juiste kledingkeuze heeft gemaakt als jullie samen op pad gaan. Dus complimenteer hem daar zeker mee, want hij zal zich de rest van de dag glimlachend naast je vertonen.

Karakter

Geef hem een compliment over één van zijn leuke karaktertrekjes. Dit compliment komt namelijk heel dichtbij, omdat het over zijn innerlijke ik gaat.

Gelijk

Ja schat; je hebt gelijk! Dit is misschien wel het grootste compliment wat je een man kunt geven. Je toont daar namelijk mee aan dat hij de slimste is van jullie en dat vindt een man helemaal niet erg om te horen.

Kookkunsten

Een man die kookt willen we allemaal, dus geef hem daar ook regelmatig een compliment over. Hij hoeft alleen maar te horen dat je het lekker vindt en je het fijn vindt dat hij dit voor jou doet. Makkie!

_________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën