Happy singles
Happy singles
1 min

Vrouwen die bier drinken zijn aantrekkelijk, aldus de mannen

1 min
Er is nog altijd discussie of er ontstaat een dubbel gevoel over de vraag of bier drinken voor vrouwen nou eigenlijk wel vrouwelijk genoeg is? Vaak zijn het alleen de vrouwen die zo denken, de mannen vinden het stiekem maar al te leuk! De redenen? Dat lees je hier.

Gezelligheid

Vrouwen die bier drinken zijn vaak gewoon nuchtere types. Al die drankjes die je tegenwoordig kan kiezen zoals gin tonics of mojito's en dan gewoon een biertje bestellen. Niet te moeilijk doen... easy does it!

Scheelt in de kosten

Oke, even onze Nederlandse kant aanstippen, maar als een man in de kroeg vraagt of je ook wat wilt drinken, dan is het natuurlijk wel chill dat hij niet direct €10,- euro voor jouw goedje hoeft neer te leggen. Scheelt in de portemonnee ;)

Makkelijk in de groep

Even een rondje halen voor de groep? Hoe makkelijk is het dan als je 8 biertjes mee kan nemen in plaats van 5 verschillende drankjes?! En als je in het park bent met een groep, krijg je gewoon een blikje toegeworpen in plaats van dat er een aparte fles wijn gehaald moet worden (inclusief glazen en koeling). Yes, jij kunt gewoon gezellig aanhaken!

Ze zijn sexy en onafhankelijk

Nog niet overtuigd? Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die bier drinken volgens mannen sexy, zelfverzekerd en gezellig zijn. Het zou aantrekkelijk zijn als vrouwen een biertje bestellen, zelfs op een eerste date. Dus niet meer twijfelen ladies, je weet wat je moet bestellen dit weekend! Cheers!
Reacties
Categorieën