Happy singles
Happy singles
1 min

Gevoelens voor je scharrel? Zo herken je het!

1 min
Je gaat al een tijdje met die ene jongen om. Jullie hebben niet alleen tussen de lakens een leuke klik, maar kunnen ook samen lachen en ondernemen leuke activiteiten. Aan het begin hebben jullie duidelijk afgesproken dat het niet serieus is, en dat ook niet zal worden. Maar weet je zeker dat je niet meer gevoelens voor hem hebt dan je eigenlijk toe wil geven? Zo herken je het!

Je wilt hem constant zien

Je verheugt je op het moment dat jullie elkaar weer zien. Wanneer je samen met hem bent, vind je het moeilijk om afscheid van hem te nemen als het tijd is om te gaan. Je wilt het liefst zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen en mist hem op de momenten dat jullie niet samen zijn.

Je wilt hem niet delen

Jullie hebben afgesproken dat het niet serieus is en dat jullie allebei anderen mogen zien. Maar iedere keer als hij een bericht van een andere meid ontvangt in jou bijzijn, merk je dat je dit niet leuk vindt. Eigenlijk wil je hem helemaal niet delen en het liefst voor jezelf houden.

Je denkt veel aan hem

Je vraagt je regelmatig je af wat hij aan het doen is en of hij net zoveel aan jou denkt als jij aan hem. Elke keer als je aan hem denkt krijg je dat blije gevoel in je buik.

Je checkt vaak je telefoon op berichten van hem

Je hoopt dat hij je een berichtje gestuurd heeft. Wanneer je ziet dat je een bericht van hem hebt ontvangen, merk je stiekem dat je toch extra blij bent. Als je ontdekt dat je geen bericht hebt ontvangen van hem voel je een teleurstelling. Wanneer hij langzamer reageert dan normaal, maak je je zorgen. Is er iets aan de hand? Toch blijf je piekeren over hem.

Hoe ga je hiermee om?

Gevoelens krijgen voor je scharrel kan altijd gebeuren. Het is meer de vraag wat je ermee wilt doen en of hij hetzelfde voor jou voelt. Je kunt de keuze maken om je gevoelens voor jezelf te houden maar dan zul je vrede moeten hebben met de huidige situatie. Besluit je jouw gevoelens uit te spreken dan is er een kans dat jouw liefde onbeantwoord blijft en jullie het erbij moeten laten. Blijf dan geen hoop houden dat die gevoelens bij hem ooit nog zullen komen. Hij heeft je goed genoeg leren kennen om te weten wie je bent en als hij deze gevoelens na een aantal weken/maanden nog niet heeft, dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk ook niet meer komen. Maar niet getreurd, er is natuurlijk ook een kans dat hij hetzelfde voor jou voelt als jij voor hem en jullie dit niet van elkaar weten! Misschien kan het dan toch nog serieus tussen jullie worden. De juiste keuze maken is lastig, maar wie niet waagt, wie niet wint! _________________________________ Lees hier alle blogs van Annet! Of lees meer van haar op danseninhetwater.com

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorie├źn