Tussen de lakens
Tussen de lakens
0 min

Je zelfverzekerd voelen over je eigen lichaam, hoe doe je dat?

0 min
Sta jij voor de spiegel met een ingehouden buik ontevreden te kijken naar jouw spiegelbeeld? Lift je je borsten, knijp je in vetjes of irriteer jij je aan de klapperende kipfilets onder jouw armen? Nergens voor nodig want jij bent prima zoals je bent!

Uitstraling bepaalt de helft van jouw schoonheid

Tijdens het uitgaan heb je vast weleens meegemaakt dat een ‘minder’ knap meisje constant met knappe gasten staat te praten. Hoe kan dat toch? Dat komt doordat ze een leuke uitstraling heeft. Je uitstraling en een leuke persoonlijkheid bepalen voor een groot deel jouw schoonheid!

Ieder lichaam is uniek

Vergeet niet dat ieder lichaam uniek is en je nooit zal worden als een ander. Dus accepteer jouw eigen uniekheid en hou van je lichaam zoals hij is.

Eet gezond

Het is misschien een cliché, maar door gezond eten kun je stukken beter in je vel zitten. Je voelt je zelfverzekerder over je eigen lichaam. Door gezonde voeding voel je je ook stukken energieker.

Stop met jezelf vergelijken op Social Media

Scroll jij eindeloos op de Instagram Homepage waar allerlei Fitchicks voorbij komen met strakke, ronde billen zonder putten en een 6-tal blokjes op hun buik? Zonde, want eigenlijk weet je dat het geen realistisch beeld van de werkelijkheid is, maar toch vergelijk jij jezelf ermee. Hierdoor word je onnodig ontevreden, want zonder deze vergelijking was er niets om over te klagen toch? _________________________________ Lees hier alle blogs van Annet! Of lees meer van haar op danseninhetwater.com
Reacties
Categorieën