2 min

Serieus? Dit zet je toch niet op je datingsite profiel?!

2 min
De meeste van ons hebben wel eens op een datingsite gezeten. Dus dan weet je wat een hopeloze datingprofielen je allemaal tegenkomt. En dan heb ik het niet alleen over de semi-zwoele, halfnaakte foto’s waarbij je eerder kok neigingen krijgt dan een warm gevoel van binnen. Nee, ik heb het over de saaie, niets zeggende tekst die de meeste erbij hebben gezet en natuurlijk de berichten die je vervolgens gestuurd krijgt!

“Ik hou van lekker eten en leuke dingen doen”

Oh echt? Ik hou nu juist van heel vies eten en doe het liefst alleen maar dingen waar ik een hekel aan heb! Er gaat niets boven rotte vis terwijl ik origami zwaantjes in elkaar frutsel!

“Ik ben op zoek naar iemand met uitstraling”

Heb jij even geluk! Ik heb zoveel uitstraling dat ik wel een kerncentrale lijk en ik geel licht in het donker. Of heb jij met die ene zin de droef toeters van deze wereld op afstand kunnen houden? Die hebben namelijk ook uitstraling. De vraag is alleen of jij daarop zit te wachten. Ik sla deze in ieder geval even over.

“Ik hou van lange strandwandelingen en dan lekker knuffelen op de bank”

Oh wat jammer! Ik hou nu net van keiharde porno dus dat wordt hem niet! Maar wees gerust, koop een hond voor de strandwandelingen en een teddybeer voor het knuffelen en al jouw wensen zijn uitgekomen. Daar heb je mij niet voor nodig.

“Ik hou wel van een uitdaging dus ik kan jou wel aan”

Serieus? Zie je mij als een uitdaging? De Mount Everest beklimmen zonder zuurstof, dat is een uitdaging. Pik-hinkelen van Rotterdam naar Amsterdam, dat is een uitdaging. Op date met een vrouw van krap 50 kilo is GEEN uitdaging. Dat is leuk! Maar veel plezier op die berg he.

“De foto is van even terug, maar ik heb geen andere”

Of je bent in de tussentijd veranderd van een knappe adonis naar een slap aftreksel van het bol.com mannetje of je leeft nog in het stenen tijdperk. En in beide gevallen heb ik geen interesse. Je kunt mij niet wijsmaken dat je niet minimaal een Apple of een Samsung in je handen hebt en surprise, surprise, daar zit een camera op waar je dus een foto mee kunt maken. Dus bol.commetje, bedankt, maar nee dank je.

“Er is iets mis met mijn ogen, die blijven maar naar jou kijken/ je bent zo leuk, geweldig, knap, etc”

Als je dat allemaal kan zeggen na het zien van 1 simpele foto, dan vraag ik me af hoe hoog of beter gezegd hoe laag jij jouw lat ligt zeg. Nu klopt het natuurlijk allemaal wel (en ben je overigens het onwijs grappig nog vergeten ook). Maar voor jouw soort mannen, degene die tevreden zijn met alles, zijn opblaaspoppen uitgevonden. Je kunt je slijm er ongelimiteerd over uitkotsen met die mierzoete openingszinnen EN je weet zeker dat je die avond nog “geluk” hebt ook! Have fun!

Of het moment dat je opeens een dick-pic gestuurd krijgt….

Laten we eerlijk zijn, daar zit NIEMAND op te wachten! Er is niets sexy aan een foto van een gerimpelde slurf. Ongeacht in welke positie die staat. Ik word daar ongeveer net zo blij van als van een kat die me een dode muis als cadeautje komt brengen. Heel lief maar het liefst ga ik ter plekke over mijn nek! _________________________________ Lees hier alle blogs van Helga!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën