Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Opnieuw verliefd worden op je partner met de law of attraction!

1 min
Als je al wat langer in een relatie zit, dan kun je makkelijk elkaar 'voor lief' nemen. Dat de verliefdheid van de eerste periode op een gegeven moment voorbij gaat, dat hoort er helemaal bij. Maar toch kun je ook na jaren relatie, die sparkle wel weer terug krijgen. Hoe doe je dat?

Law of Attraction

De law of attraction (ofwel de wet van de aantrekkingskracht) leert ons dat je meer krijgt van hetgeen waar je je op focust. Dus wanneer je aandacht legt op dat wat je zo leuk vindt aan je partner, dan zullen deze prettige eigenschappen meer naar voren komen. En wanneer je je focust op dankbaarheid, dan zal dat centraal gaan staan in jullie relatie.

Schrijf onderstaande vragen eens uit voor jezelf

  • Welke eigenschappen aan hem vind jij leuk?
  • Wat doet hij in en rondom het huis en evt. met de kinderen?
  • Hoe voel je je als jullie samen zijn?
  • Wat voor cadeautjes of verrassingen heeft hij ooit voor jou gegeven/georganiseerd?
  • Hoe laat hij zien dat hij jou waardeert?
  • In welke outfit ziet hij er goed uit an welk gevoel geeft jou dat?
  • Wat zijn jullie favoriete activiteiten om samen te doen?

Samen ontwikkelen

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is jezelf als doel stellen om elk jaar een cursus of workshop uit te kiezen die jullie samen willen en kunnen doen. Bijvoorbeeld een workshop Italiaans koken, masseren of mindfullness. Het doel is dat jullie het samen doen en dat jullie het allebei leuk vinden. Zo blijf je je als koppel ontwikkelen en de verbinding houden, in plaats van dat je je allebei op verschillende gebieden richt en in de loop van de tijd de aansluiting mist.

Bucketlist maken voor jullie twee

Een bucketlist maken is dé manier om in kaart te brengen wat je nou echt wilt en waar je komend jaar prio aan wilt geven. Je kunt natuurlijk een lange termijn bucketlist maken (voor bijvoorbeeld 10 jaar), maar beter is om een bucketlist voor komend jaar te maken. Natuurlijk heb je je eigen wensen en dromen (en is het ook heel goed om je als individu te ontwikkelen), maar daarnaast is het ook leuk om zo'n bucketlist samen met je partner te maken. Dit is een geweldige manier om leuke creatieve plannen samen te maken en echt de activiteiten weer te gaan opzoeken. Door het dromen over deze leuke dingen, krijg je weer nieuwe inspiratie en energie en is die sparkle in no time weer terug!
Reacties
Categorieën