Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

5x de eerste kus

1 min
Het blijft altijd een spannend moment; de eerste kus. Je vraag is dan ook direct; hoe zoent hij? Tsja er is maar één manier om daarachter te komen en na die eerste kus betrap je jezelf erop dat je altijd even analyseert wat voor kuskwaliteiten hij in huis heeft. Nou hier komen 5 varianten van de eerste kus!

Too much

Hij gaat er vol voor; letterlijk en figuurlijk. Het is ietwat ongemakkelijk, omdat jullie speeksel werkelijk waar overal zit. Laten we het kort samenvatten; het lijkt erop dat hij je wilt opeten.

Worstelen

Het tongworstelen loopt niet helemaal lekker, jullie draaien beide elke keer dezelfde kant op, waardoor jullie een soort van vastlopen. Dus dit is letterlijk worstelen met de kus.

Bijten

En dan hebben we nog de tongworstel variant, waarbij hij het leuk/lekker vindt om een beetje op je tong te bijten. Tsja sexy misschien, maar niet voor een eerste kus.

Schattig

Hij pakt je stevig vast; geeft je dus eigenlijk een knuffelen en lieve kusjes op je mond. Het wordt geen French kiss, maar deze variant is vooral lief. Voor een eerste kus helemaal niet zo erg vinden wij.

Romantisch

Wat ons betreft de favoriet! Hij houdt je hoofd vast en zoent je hartstochtelijk. Eerst een kus op je mond en daarna draait hij zijn hoofd een beetje schuin om geen “gedoe” te creëren tijdens het tongworstelen. Tot slot geeft hij je nog een kus toe op je voorhoofd. Ja deze willen we allemaal wel als eerste kus. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën