Tussen de lakens
Tussen de lakens
4 min

Je seksleven kinky maken met alledaagse dingen!

4 min

Stel, je wilt je seksleven was meer spice geven, een beetje kinky maken.. waar begin je dan? De attributen in een sekswinkel kunnen best prijzig zijn, zeker als je het gewoon eens een keertje wilt uitproberen. En wat als je plots in een naughty mood bent, dan moet je toch eens wat creatiever gaan nadenken.

Wat zijn dan zo’n dingen die je eigenlijk in je huis nu al kan terugvinden? Of voorwerpen die je gemakkelijk in alledaagse winkels kan gaan kopen? Hier 10 dingen die je zeker al kan gebruiken en misschien nooit aan had gedacht…

1.   IJsblokjes

Neem een bordje en leg daar een heleboel ijsblokjes in. Laat je partner maar op het bed liggen en begin zachtjes met een ijsblokje over zijn/haar huid te gaan. Eerst rond de tepels, langs de buik… Herhaal dat maar enkele keren door af en toe het ijsblokje met je mond te verplaatsen… De afwisseling van warm naar koud zal genoeg tintelingen veroorzaken om hem/haar te doen zinderen van genot.

2.   Een sjaal

Met een sjaal kan je veel doen. Je kan iemand zijn polsen aan elkaar binden of je kan het stuk stof gebruiken als blinddoek. Laat je partner maar naakt ergens gaan staan, bind een sjaal voor de ogen en laat hem/haar even genieten van alle andere zintuigen. Streel af en toe eens met de toppen van je vingers, geef dan eens een klein kneepje… en als het spel te spannend wordt, verhuis je maar naar de slaapkamer.

3.   Spank me!

Een spanking zorgt bij enkele van ons voor een oude vertrouwde knoop in de maag. Het is het toppunt van deugenieterij en stiekem willen we het allemaal wel eens meemaken. De hand van je partner is ook leuk, maar je wil toch graag eens iets anders?

Er zijn verschillende opties: de achterkant van een haarborstel, een houten lat, een houten keukenleupel of spatel, zelfs een broeksriem (niet met de gesp!) kan dienen. Maar wat ook heel leuk is, is het pingpongbatje. Wij hebben een pakket gekocht waar een net inzat dat je aan elke tafel kan vastmaken met twee batjes erbij. Niemand die er naar kijkt want iedereen speelt wel eens graag pingpong op de keukentafel!

Opgelet: Spank nooit te hard en vermijd zones op het lichaam waar je echt schade kan aanbrengen, zoals bijvoorbeeld de onderrug voor de nieren. Spank vooral op billen en dijen, plekken waar er genoeg ‘vet’ zit om een klap op te vangen.

4.   Wrist wraps met klittenband

Wil je je partner eens vastbinden maar je hebt geen idee hoe? In de Decathlon vind je stoffe riemen die je rond je polsen moet doen met klittenband. Aan die riem hangt een grote, ijzeren ring. Ze dienen eigenlijk om aan ‘krachttraining’ te doen.

Ze zitten super comfortabel, zijn heel stevig en met de grote ring zijn ze makkelijk te gebruiken. Je kan er touwen doorsteken om iemand aan het bed vast te binden of je kan gewoon simpel de polsen aan elkaar vastmaken met een klein stukje touw.

Opmerking: de huidige collectie online van Decathlon heeft er geen meer met metalen ringen maar misschien komen die wel nog eens terug of kan eens online gaan zoeken.

5.   Veters

Als je nieuwe schoenen koopt zit er vaak een extra paar veters in de schoendoos of je gebruikt die van een oud paar schoenen die je toch nooit meer gaat aandoen. Wat kan je dan allemaal doen met die veters? Eerst en vooral kan je veters gebruiken om de bovenstaande boeien aan elkaar vast te maken, achter de rug of voor de rug. Je kan de veter ook gebruiken als zinnenprikkelend middeltje… Prik af en toe eens met de harde uiteindes in het lichaam van je partner, kras er een beetje mee over zijn/haar huid en laat dan de veter als een slang langs de gevoeligste plekjes kruipen. Pret gegarandeerd!

6.   Huishoudfolie

Ben je al een beetje vertrouwd met wat je wil en niet wil en wil je graag toch eens een stapje verder gaan? Gebruik dan huishoudfolie. Je kan dat op verschillende manieren gebruiken, over heel je lichaam of op verschillende plekken.

Doe de armen van je partner op de rug, druk de onderarmen goed tegen elkaar en wikkel de armen van de ander goed in. Hij of zij zit stevig vast met minimale moeite. Hetzelfde kan je met de benen doen.

Voor de durfers: je kan iemand helemaal inwikkelen in folie, vanaf de teen tot net boven de borst. Een beetje wrijven, plagen, kussen… en dan kan je een gat maken ter hoogte van de borsten en geslachtsdelen. Zowel mannen als vrouwen zouden gek worden van verlangen. Opgelet: bedek nóóit het gezicht van je partner, ook niet met een gaatje erin!

7.   Wasknijpers

Deze kennen we waarschijnlijk allemaal. Ben je een beetje into pijn dan kan je wasknijpers gebruiken in plaats van dure klemmen uit de seksshop. Pas op, je mag wasknijpers nooit erg lang op één en dezelfde plek laten zitten, zeker als je partner niet bekend is met dit gevoel. Plaats de wasknijpers liever ook rond de tepel dan op de tepel.

Voor de durfers: leg een dun touw op je partners lijf en maak een spoor van wasknijpers, geef er dan een trek aan en zie hoe hij/zij voor je danst.

8.   Aftersun

Massageolie kan soms vies voelen aan de vingers en niet iedereen is houdt van de geur. Mijn vriend heeft een hekel aan massageolie dus het was even een uitdaging om iets te vinden dat toch kon dienen om hem een lekkere massage te geven… In de winter gebruik ik niveacreme voor droge huid en in de zomer, omdat hij snel verbrand, gebruik ik een lekker geurende after sun. Het glijdt even goed als massageolie en heeft nog een verzachtende werking ook!

9. Touw – in de scoutswinkel

In elke doe-het-zelf-zaak ga je zeker touwen vinden. Sjortouw, verhuistouw … zelfs in een scouts- of chirowinkel ga je touwen vinden. Vaak vind je het snelste jute touw. Jute is van dat hard en ruw touw. Ik ben daar zelf niet zo'n fan van, maar het voordeel is wel dat het niet zo duur is. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere soorten touw, onze eerste touwen waren die waarmee je kan gaan klimmen.

10. Experimenteer en respecteer

Er zijn nog heel wat andere dingen die je kan gebruiken, maar het voornaamste is dat jullie (jij en je partner) je er comfortabel bij voelen en dat je elkaars grenzen respecteert.

Soms gebeurt het al is dat je iets wil proberen, zoals de huishoudfolie, maar dat je tijdens het spel opeens begint te twijfelen. Zeg dat dan ook meteen en stop het spel, praat erover met je partner. Vertel wat er misging en laat weten welk gevoel ervoor zorgde dat je het wilde doen stoppen. Doe nooit iets dat fout voelt en verplicht nooit je partner iets te doen dat voor hem/haar fout voelt.

Reacties
Categorieën