Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Waarom samen op vakantie gaan juist goed is voor je relatie

1 min
Je hoort vaak dat samen op vakantie gaan de ultieme relatietest is, omdat het tijdens een vakantie namelijk helemaal fout zou kunnen gaan. Je kan je gaan irriteren aan elkaar en leert elkaar dan écht kennen. Oké, dat zal allemaal wel.. maar wist je dat samen op vakantie gaan juist hartstikke goed is voor je relatie? Wij vertellen je waarom!

Ontspannen

Tijdens je vakantie kun je even alles van thuis loslaten. Je drukke sociale leven, je werk en alle andere problemen. Kortom; je bent echt volledig jezelf en dus kun je lekker ontspannen en genieten van de omgeving en je gezelschap. Je reageert overal veel relaxter op en het maakt je eigenlijk helemaal niet uit hoe de dag verloopt; je ziet het allemaal wel.

Genieten

En dit is uiteraard ook een perfect uitgangspunt om heerlijk samen te kunnen genieten. Je hebt tijd om goede gesprekken te voeren met elkaar en het over jullie toekomst samen te hebben. En doordat je hoofd nu niet vol zit met andere dingen, kun je daar ook gewoon eens rustig over na denken. Want wat wil je eigenlijk graag samen bereiken? Willen jullie samen een huist gaan kopen? Een gezin gaan stichten? Nog meer mooie reizen gaan maken? Doordat jullie zoveel bezig zijn met elkaar en met de toekomst, brengt dit jullie nog dichter bij elkaar. Kortom; jullie komen terug van vakantie als gelukkig koppel!

Tips

Uiteraard willen we je wel een aantal tips meegeven om de perfecte vakantie met je partner te beleven! Zorg er voor dat je van te voren hetzelfde idee hebt over de vakantie. Bespreek samen wat jullie graag zouden willen doen tijdens de vakantie. Wil je 2 weken lang op het strand liggen of juist ook de toerist uithangen en culturele uitstapjes maken? Wil je elke dag uit eten of wil je ook zelf koken? Als jullie van te voren al bepalen wat jullie zo'n beetje willen doen, dan kan dit tijdens de vakantie discussie voorkomen. Gaan jullie een rondreis maken? Maak dan eventueel al een reisschema van te voren en neem deze samen door! Leuke voorpret toch? Zorg er ook voor tijdens de voorbereidingen dat jullie beide je input leveren over de invulling van jullie vakantie en niet dat één van de twee alles bepaald. Enjoy! Rest ons nog één ding te zeggen; wees niet bang voor de ultieme relatietest, maar geniet gewoon lekker samen van jullie welverdiende vakantie! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën