Happy singles
Happy singles
0 min

5X mannen op hun mooist

0 min
Mannen zijn in de zomer nog heter, sexyer en mooier dan normaal. Waarom? Wij geven je vijf voorbeelden waarom mannen zo woestaantrekkelijk zijn in de zomer!

1. Sunnies

Die sexy sunglass van ‘m waardoor je nog iets langer moet wachten op dat eerste oogcontact. Het maakt hem ook nog eens mysterieus, je weet niet of hij jou op het moment van langslopen misschien wel van top tot teen in zich opneemt. Spannend!

2. Vale spijkerbroek

Je hebt van die mannen die je kunt uittekenen in een vale jeans, een zo op het eerste gezicht simpel T-shirt en All Stars. De broekspijpen een beetje opgerold, we like!

3. Leren jack

Wat is dat toch met mannen en leer? Het staat de meeste mannen verdomd goed. En het idee dat je wellicht een keer achterop mag tijdens een zomers ritje op zijn Vespa, zou natuurlijk helemaal top zijn!

4. Driedagenbaardje

In combinatie met zijn hippe sunnies en dito kapsel, maakt een sexy baardje zijn look compleet. Deze mannen weten vaak ook hoe ze zich moeten kleden en hebben een nonchalante maar gestylde look.

5. Naakt

Al die kleding is leuk, een sexy stoppelbaardje is mooi meegenomen, maar stiekem zien we hem toch het liefst zonder al die laagjes? Het is zomer, en die broeierige zomeravonden draaien om de zoete verleiding... toch?! Er zijn natuurlijk nog heel veel andere dingen die mannen aantrekkelijk maakt. We zijn benieuwd. Hoe zie jij HEM het liefst?
Reacties
Categorieën