Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom mannen met een zus de beste vriendjes zijn!

1 min

Heeft jouw date, scharrel, vriend of man een zus? Katjing! Dan staat hij in ieder geval alvast 1-0 voor! Mannen met zussen hebben namelijk een tal van voordelen, lees hier welke!

1. Hij is beschermend

Mannen die een zus hebben, weten van jongs af aan dat hij haar moet beschermen. Hij heeft een sensor ontwikkeld voor 'slechte mannen' en hij zal het niet toestaan als dit soort types jou pijn doen. Hij zal dus altijd voor je opkomen en voor je in de bres springen.

2. Hij loopt geen douche-trauma op bij jou

Gaat hij voor de eerste keer bij jou onder de douche? Dan begrijpt hij natuurlijk dat jij shampoo, douchegel, conditioner, scrub, scrubhandschoen, scheerschuim, scheermesje, make-up reiniger, wellicht nog een flacon voetscrub en natuurlijk een grote gekleurde douchepuff in de douche hebt staan. En ja, de douchewand inclusief het putje bevatten haren, veel haren. Tja, that's a girls life en hij weet dat.

3. Hij is gewend om naar vrouwendingen te kijken

Eigenlijk begrijpt hij al vanaf het begin dat een compromis maken over welke film jullie gaan kijken eigenlijk niet echt een optie is. Jij geeft een aantal voorkeuren op en hij mag kiezen. Ook weet hij dat er een aantal programma's zijn die je nou eenmaal móet kijken. Temptation Island missen is natuurlijk echt geen optie.

4. Vrouwen hebben emoties en moodswings, hij begrijpt dat

Wij vrouwen hebben geregeld een schommeling in onze hormonale balans dat een uitwerking heeft op onze gemoedstoestand. Wij kunnen dan sneller geïrriteerd, moe of emotioneel worden. Heerlijk dat je dat tegenover hem niet hoeft te verdedigen en dat hij weet wat jij nu nodig hebt zodat dat te veroordelen.

5. Hij weet dat hij geen eigen ruimte in de badkamer hoeft te verwachten

Je gunt het hem heus, maar er is nou eenmaal echt geen eigen plek in de badkamer voor zijn toiletartikelen...

6. Ze hebben iemand die advies kan geven

Mannen met zussen hebben een enorm voordeel dat ze een vrouw in hun leven hebben (anders dan een moeder die toch altijd bevooroordeeld is) die advies kan geven over hun dates, verrassingen die hij wil organiseren of hoe om te gaan met een ruzie. En daar pluk jij de vruchten van!

7. Hij snapt dat 'ik ben bijna klaar' nooit de waarheid is

Moeten jullie weg, dan zal hij vragen hoe lang je nog nodig hebt voor vertrek. Natuurlijk roep jij terug dat je 'bijna klaar bent'. Alleen mannen met een zus weten dat dat niet waar is en dat ze gerust nog even een drankje kunnen inschenken.

8. Een man met een zus respecteert vrouwen

Misschien nog wel het allerbelangrijkste, als hij is opgegroeid met een zus dan weet je haast zeker dat hij vrouwen respecteert en dat hij je dus niet met opzet zal beledigen of kwetsen. Ooit is hij heus de vervelende broer geweest, maar nu hij volwassen is weet hij het vrouwelijke geslacht als geen ander te waarderen.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën