Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Druk gezinsleven; hoe houd je het spannend?

1 min
Als je net de man van je dromen hebt ontmoet dan kun je nu stoppen met lezen. Want oh wat is het toch heerlijk in het begin. De verliefde hormonen gieren door je lijf en je wilt niets liever dan elkaar de hele dag bespringen. Vaag hoor je weleens iets is over stellen die ‘het’ nooit meer doen maar je kunt je er niks bij voorstellen. Sterker nog… je hangt alweer op zijn kop in de gordijnen! Vandaag vertellen deze Fantastic Moms over de voordelen. Just do it!

Met je berensloffen op de bank

Drie kinderen verder weet ik dat het soms iets anders kan lopen. Want je kunt nog zo dol zijn op elkaar. Slapeloze nachten en dagen die bestaan uit werk, school, playdates, zwemles, koken, opruimen enzovoort zijn wat mij betreft niet bepaald bevorderlijk voor je libido. En er komt een moment dat je liever in je roze joggingbroek met je berensloffen aan op de bank een film kijkt…

De voordelen..

Helemaal niet erg natuurlijk, maar als die joggingbroek helemaal nooit meer uit gaat is het tijd om in actie te komen, want lady you’ve got work to do! Die man daar naast je op de bank is toevallig wel je droomman dus aan de slag. Het heeft ontzettend veel voordelen om de man van je leven met enige regelmaat te bespringen. Wist je bijvoorbeeld dat… -Mannen zijn als ballonnen? Langzaam wordt de nood steeds groter en groter en als ze niet regelmatig ‘stoom kunnen afblazen’ knappen ze. Een man die op knappen staat is te herkennen aan de volgende kenmerken: Chagrijnig, opvliegend, verwilderde blik in de ogen en rijvaardigheden die grenzen aan het onverantwoorde. - Hoe langer je in die roze broek blijft liggen hoe minder zin je krijgt. Oftewel ‘zin maken’ is niet altijd een slecht idee. Soms moet je gewoon even een ‘hapje’ nemen om te realiseren hoe lekker iets ook alweer is. - Seks helemaal niet altijd een groots en episch, tantrisch spektakel hoeft te zijn dat minstens een have nacht duurt. Niks mis met een ouderwets vluggertje op het aanrecht. - Een tevreden man een vrijgevige man is… ;) - Het heel verhelderend werkt om eens naar je man te kijken door de ogen van een ander. Waarom ben je ooit op hem gevallen? Kijk eens goed naar die mooie ogen, dat lieve kuiltje in zijn wang of dat goddelijke achterwerk. Dat is je man! - Het logisch is dat je ’s avonds na een dag vol werk, kinderen, sociale verplichtingen en huishouden kapot bent. Maar er is ook nog een ochtend. Zet de wekker een kwartiertje eerder en begin de dag goed met een loom ochtendwipje. Wedden dat die grijns de hele dag blijft zitten?   Hoe zorg jij dat het ondanks een druk gezinsleven nog een beetje spannend blijft tussen jullie?

Foto: Shutterstock - Mast3r

Reacties
Categorieën