Happy singles
Happy singles
1 min

Tot in de puntjes gestijld voor die eerste date

1 min
Yes, je hebt een date gescoord met die leukerd met wie je al enige tijd aan het appen bent! Je wilt natuurlijk wel als de beste versie van jezelf voor de dag komen, dus rijst de vraag der vragen: wat trek je aan op een eerste date? Vergeet allereerst niet dat je leuk bent zoals je bent, maar wie weet heb je wel wat aan de volgende tips om tot in de puntjes gestijld (en vooral: kiplekker en zelfverzekerd) naar de eerste date te gaan!

Zorg voor een goede basis

Kies voor een outfit waar jij je het lekkerste in voelt. Je wilt je geen zorgen maken over een (te) diep decolleté (hi tepel), een shirtje dat opkruipt of een beha bandje dat steeds afzakt. Zorg dus voor een goede basis. Goed zittende lingerie, een comfortabele top en een goede jeans kunnen de perfecte basis vormen voor een geslaagde outfit. Het af stijlen zit hem in de accessoires!

Kies de juiste accessoires

Je maakt een outfit pas echt af met de juiste details. Mix en match minimalistische kettingen, kies een goed horloge uit en neem die ene leuke tas mee. Wil je dat alles goed bij elkaar past? Draag dan alle accessoires in één kleur (goud of zilver) en pak de items die qua stijl dichtbij elkaar liggen. Je wilt niet als een zomerse kerstboom voor de dag komen, maar met de juiste sieraden kan jij subtiel je feilloze gevoel voor stijl onderstrepen.

De do’s en don’ts

Wat zijn de do’s en don’ts eigenlijk van een geslaagde outfit? Ga sowieso zoals je bent. Degene zal je leuk vinden om wie je bent en dus hoef je echt geen rokje aan als je die normaal gesproken ook niet aan zou doen. Toch kunnen een aantal puntjes net het verschil maken. Een eerste indruk kan je nou eenmaal maar één keer maken! Dus. Een beetje verzorgd voor de dag komen kan geen kwaad. Vermijd vieze vlekken op je kleding, een slonzig lookje of uitgelopen make-up. Oh, en zorg voor een leuk telefoonhoesje (vermijd die bruine vlekken). Telefoonhoesjes bij shop4hoesjes.nl zijn bijvoorbeeld date proof (niet hysterisch, toch stijlvol). Kleine details vallen soms juist op en kunnen een indruk maken of breken. Geef jezelf dus net even wat meer aandacht en ga met net gelakte nagels, een likje mascara zonder klonten en goed verzorgde lippen de deur uit. Last but not least? Geniet!
Reacties
Categorieën