Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Mooie 'save the date' kaarten voor alle bruidjes in spé!

1 min
Op Valentijnsdag worden er geregeld dames ten huwelijk gevraagd! Hoe leuk is dat?! Ben jij zo'n lucky bird, dan willen wij je van harte feliciteren! Waarschijnlijk heb je ook al gelijk honderd en één gedachtengangen. Wat voor jurk past bij mij, waar gaan we trouwen en wanneer?! Als je net ten huwelijk gevraagd bent, ga je in de meeste gevallen als eerste kijken naar een geschikte trouwdatum. Willen jullie een voorjaarsbruiloft of pakken jullie het najaar of misschien wel een winterse setting? Alles is mogelijk, alleen moet de locatie van jullie dromen natuurlijk ook een plek beschikbaar hebben. Ga die als eerste polsen voor de gewenste dag.

Save the date

Als je eenmaal je locatie geboekt hebt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je 'save the date' eruit doen. Natuurlijk moet iedereen die jullie er graag bij hebben, deze bijzondere dag vrij kunnen houden! Het leukste is om dit via een kaart per post te doen, zodat jouw gasten alvast in de stemming kunnen komen. Je hoeft hier nog niet teveel informatie op te zetten, dat komt later wel. De woorden 'save the date' of 'wij gaan trouwen' in combinatie met de geplande datum en jullie namen is in principe voldoende. Kaartjes kun je gewoon bestellen bij een leuke (web)winkel zoals bij Hipdesign.nl. Deze kaarten hieronder komen hier ook vandaan en ze hebben er nog veel meer. kaartjes-save-the-date

Trouwkaarten

Het leukste is om de save the date kaart en jullie trouwkaart op elkaar te laten aansluiten, zo blijf je in één stijl en kunnen de gasten helemaal in de door jullie gekozen sfeer komen. Wordt je bruiloft traditioneel, kies je voor een strandbruiloft of een hele chique locatie? Probeer daar je kaart op af te stemmen. Bij deze webwinkel hebben zo ook trouwkaarten die aansluiten op jouw save the date kaart. mooie-trouwkaarten We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren wat betreft de kaarten en wensen je heel veel succes met alle voorbereidingen van je bruiloft!! Voor meer inspiratie rondom het plannen van je bruiloft kun je ook kijken op ThePerfectWedding.nl. Veel plezier!
Reacties
Categorieën