Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Deze accessoires zijn onmisbaar voor jouw bruiloft

1 min
Voor je bruiloft wil je alles uit de kast trekken. De locatie is belangrijk, maar de decoratie en de details zetten pas echt de puntjes op de ‘i’. Met tafeldecoratie, bloemen, versiering en een photobooth kun je het helemaal in jullie stijl maken, maar hoe zorg je nou voor die luxe uitstraling en die wow-factor waarover je gasten nog jaren na zullen praten? Hoe kleed je je bruiloft stijlvol én leuk aan? De volgende bruiloftsaccessoires zijn onmisbaar voor jouw grote dag!

Zo stijl je jouw bruiloft tot in de puntjes

Een beetje bruiloft wordt tegenwoordig gestyled met de leukste decoratie en accessoires. Hoe leuk is het ook om je bruiloft tot in de puntjes in een zelfde stijl aan te kleden? Zo creëer je een mooi eenheid en kun je je bruiloftsgasten verrassen met onverwachte elementen die in lijn liggen met het thema. Wanneer je met een kleurenthema werkt, kun je deze bijvoorbeeld doortrekken in de accessoires en de aankleding van de locatie(s). Kies voor een kleurenpallet waarbij de kleuren mooi op elkaar aansluiten en scoor bruiloftsdecoratie in deze kleuren. Kies daarnaast voor eenzelfde thema. Vind je het landelijke thema in combinatie met handlettering mooi? Laat het terugkomen! Van je uitnodiging tot en met de menukaarten en van de borden op de bruiloftslocatie tot de bedankjes!

Hippe bruiloftsdecoratie

Het zijn vaak de kleine details die zorgen voor een wow-factor op je grote dag. Tafeldecoratie, ballonnen in de themakleuren en gezellige decoratie hoekjes met bijvoorbeeld deze neon-letters mogen niet ontbreken. Dat begint al bij het moment dat de gasten binnenstappen. Zet bij de entree meteen de toon en verwelkom de gasten in stijl met een rode loper, afzetpalen en een bord of foto wand met jullie namen en foto’s erop. Zo zet je meteen de toon voor de receptie of het feest!

Decoratie voor elk budget

Begrijpelijk is dat met alle kosten die de bruiloft met zich meebrengen je niet ook nog een enorme kostenpost aan decoratie wilt. Sommige mensen huren ballonkunstenaars en wedding planners in die de versiering voor hun rekening nemen, maar er zijn meer opties. Je kunt een hoop decoratie namelijk ook zelf knutselen tijdens een gezellig vriendinnenmiddagje en ook kun je bepaalde onderdelen, zoals een fotobooth of grote decoratie stukken, huren bij verschillende leveranciers. Zo kun je met een beetje creativiteit en met een klein budget al een heel eind komen!
Reacties
Categorieën