Happy singles
Happy singles
1 min

Wat draag je op je eerste date?

1 min
Je hebt een eerste date en je weet nog niet wat je aan moet trekken. Lekker nonchalant of ga je alles uit de kast trekken? Wat zal de ander doen? Pfff lastig lastig! Wij helpen je op weg met een aantal bruikbare tips!

Draag iets waar jij je prettig in voelt

Zorg in ieder geval dat je iets aan trekt waar jij je comfortabel in voelt. Voor de één kan dat hoge pumps betekenen, terwijl een ander liever gympen en een een jeans draagt. Beide is helemaal goed, het past tenslotte bij wie je bent en zo zul je ook het meest relaxt overkomen. Daarentegen is het geen vrijkaartje om er onverzorgd bij te lopen. Het is namelijk wel belangrijk dat je aandacht aan je uiterlijk besteedt, dus wel even je haren leuk doen, nagels verzorgen, tanden poetsen en zorgen dat je lekker ruikt.

Zwart of een opvallende print?

Zit je te twijfelen tussen meerdere outfits? Kies dan degene die jouw sterke punten benadrukt. Heb je een slanke taille, dan zal een strakke bovenkant je mooi staan. Bedenk ook dat donkere kleuren afkleden, terwijl opvallende kleuren of prints juist de focus leggen op dat lichaamsgedeelte. Het is maar net waar jij je goed bij voelt.

Wat voor activiteit ga je doen?

Ook niet geheel onbelangrijk bij het kiezen van je kleding; wat gaan jullie doen tijdens de date? Wordt het actief, dan trek je een sportief setje aan, terwijl je bij een hapje eten juist weer wat gekleder kunt komen. Heb je een date op een warme zomerse dag? Combineer dan een leuke broek en topje of juist een zwierige rok met luchtige sandalen (met of zonder hak). Als je echt heel chique gekleed moet komen (wanneer je bijvoorbeeld wordt meegenomen naar een gala of belangrijk diner), dan zal een jurk mooi tot zijn recht komen. Zo is er voor elke gelegenheid een passend setje te vinden.

Deze kleur..

Uit onderzoek is gebleken dat rood de kleur is die je moet dragen als je je date wilt veroveren. Wij zijn altijd groot voorstander van je eigen keus en doen waar je je goed bij voelt, maar wil je je toch laten leiden door de wetenschap, dan moet je voor rood gaan. Waarschijnlijk heeft het te maken met de kleur van ons bloed, het eerste signaal van vruchtbaarheid. Denk hierbij aan de menstruatie of de baviaan met zijn rode geslachtsorgaan. Sorry girls, don't shoot the messenger. Het belangrijkste is dat je jezelf bent en kunt genieten van de date! Veel plezier!

Foto: Shutterstock

 
Reacties
Categorieën