Happy singles
Happy singles
0 min

Eerder weg van kantoor voor een date

0 min
Jaja, we zijn betrapt ladies! Het onderzoek van Lexa.nl kwam met verrassende resultaten die ons door de mand doen vallen!

"Ik heb een afspraak"

Voorheen keek niemand op als jij eerder kantoor verliet voor een afspraak. Een afspraak werd immers eigenlijk altijd als een zakelijke meeting gezien. Vanaf vandaag niet meer! Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 7 vrouwen eerder kantoor verlaat om zich op een date voor te bereiden. Zo'n afspraak is dus eigenlijk een afspraak-je! Dus kom jij de dag daarna met een grote glimlach the office binnen, dan weet iedereen natuurlijk hoe laat het is! Maar wij begrijpen het goed hoor. Laten we eerlijk zijn, we hebben natuurlijk ruim de tijd nodig om ons mooi te maken, te make-uppen en haar in de krul te zetten en een outfit te kiezen. Het oog wil ook wat! Om je alvast op weg te helpen kun je hier lezen welke kleding mannen mooi vinden!

Beauty queen is alive!

Niet alleen eerder ontsnappen aan je werk, maar ook een kappertje bezoeken, naar de schoonheidsspecialiste of manicure hoort helemaal bij het hebben van een date. Namelijk 50% van de vrouwen ondergaat een beautybehandeling alvorens ze een date heeft, zo lieten de cijfers ons zien. We doen dus nog altijd ons best om stralend voor de dag te komen. Gelukkig maar. Neem je gezelligheid ook mee en het kan vast niet meer mis gaan. Shine like never before!

Foto: Shutterstock - Diego Cervo

Reacties
Categorieën