Happy singles
Happy singles
0 min

Wow, 1000 dates per minuut!

0 min
Koffietje hier, hapje eten daar, naar de bioscoop.. singles zitten niet stil. Maar dat er zoveel afspraakjes waren verbaasde ons zelfs!

Heel veel dates

In Nederland hebben we 2,8 miljoen singles, waarvan 1 miljoen actief aan het daten is. Dus de uitspraak dat er geen leuke mannen rondlopen kan haast niet opgaan met zoveel vrijgezellen! Alleen moet je hém nog wel tegenkomen natuurlijk. Daarom moet je lekker op pad gaan! Trek je flirtschoenen aan, glimlach op en go go go! Uit onderzoek van Lexa.nl is gebleken dat vrijgezellen in Nederland gemiddeld 12 dates per jaar hebben. In heel Europa vonden er in 2013 maar liefst 523.3 miljoen afspraakjes plaats, dat zijn 1000 dates per minuut!

Money money money

Een date is helaas niet gratis, tenzij je door het bos gaat wandelen of in het park gaat zitten. Uit onderzoek bleek echter dat we in Nederland massaal voor restaurantjes en cafeetjes gaan. Een gemiddelde date kost bij ons dan ook € 66,64 euro. In vergelijking met andere Europese landen scoren wij daarmee erg hoog, we staan namelijk op de tweede plek! Nederlanders gierig, hoe komen ze daarbij?!

Foto: Nicola Romagna Facts: Lexa.nl

Reacties
Categorieën