Happy singles
Happy singles
0 min

Hoe moet je nieuwe liefde jouw contacten?

0 min
We hebben een tijdje een grappige poll gedraaid op de website met de vraag hoe vrouwen door hun kersverse liefde benaderd willen worden. De antwoorden waren opvallend!

Hoe moet je een vrouw contacten?

De vrouwen van nu zijn niet bang dat hun date hen zal zien in een joggingsbroek en een grote knot op hun hoofd, want de meeste vrouwen (36%) zouden het liefst een onverwachts bezoekje krijgen van hun nieuwe liefde. Dus mannen, haal alles uit de kast want je mag gewoon onaangekondigd op de stoep staan. Wel zo leuk om een lekkere doos chocola of een goede fles wijn mee te nemen, dit alles natuurlijk voor de pluspunten. Minder romantisch, maar wel zo effectief, blijkt het Whatsappen. Maar liefst 27% van de vrouwen geeft aan het liefst via de Whatsapp benaderd te willen worden door hun nieuwe liefde.

Wat moet je niet doen?

Persoonlijk vinden wij échte post, je weet wel, zo'n handgeschreven brief mét postzegel ontzettend gaaf, leuk, te gek. Maar helaas geldt dat niet voor iedereen. Uit de resultaten bleek de brief (13%), samen met het mailtje (4%) onderaan de lijst te bungelen. En ook het belletje (11%) bleek niet het favoriete middel. Zo, dat is er uit. Laat de dates maar komen!

Foto: Flickr - Michele Ursino

Reacties
Categorieën