Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Waarom je aan goedmaaksex moet doen

1 min
Seks nadat je ruzie hebt gemaakt is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Of juist wel natuurlijk. Hoe dan ook, het is een goede manier om weer helemaal te connecten met je partner. Wil je weten waarom? Lees even verder!

Back on track

Nadat je ruzie hebt gehad kun je je partner echt even stom vinden. Waarom doet hij/zij zo? Je voelt je letterlijk een beetje verwijderd van elkaar. Maar natuurlijk is dit niet voor altijd. Jullie zijn het nu even niet met elkaar eens, maar dat trekt uiteindelijk wel weer bij. In plaats van uren te blijven mokken, kun je maar beter gelijk even tegen elkaar aankruipen voor een knuffel, dat uiteindelijk uit kan lopen op meer. En zo zijn jullie weer in no time back op de liefdestrack!

Aandacht

Vaak gaat de ruzie een hele andere kant op dan waar het eigenlijk begonnen is. In veel gevallen vind je het belangrijk dat je gezien en gehoord wordt. Dit is voor jou belangrijk en je wilt daarin erkenning. Die aandacht die de ander niet voor jou of jouw probleem heeft, wordt ruimschoots gecompenseerd in bed na afloop van jullie bekvechten. Je voelt je weer helemaal op de eerste plek staan.

Je bent al opgewarmd

Doordat je net al je emoties heb losgemaakt in de ruzie en je letterlijk opgewonden bent geweest -weliswaar in een andere hoedanigheid dan tijdens de seks- ben je lichamelijk en emotioneel al opgewarmd. En zodra je die knop om zet, komt dat juist ten goede tijdens jullie vrijpartij. Wedden dat deze lekker wild wordt?!

Goedmakertje

Weet jouw partner dat hij/zij het ook niet helemaal bij het rechte eind had? Dan ga je dat merken tijdens jullie goedmaaksex. Je partner zal alles uit de kast trekken om jou weer gelukkig te maken!

Herinnering

Achteraf zul je dit moment herinneren als die keer dat jullie geweldige seks hadden, in plaats van jullie ruzie die blijft hangen. En goede herinneringen houden je relatie happy!  

Foto: Shutterstock

 
Reacties
Categorieën