Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

5 redenen waarom slapen met je lover niet altijd fantastisch is

1 min
Na een lange, drukke werkdag denk je maar aan één ding; vanavond lekker bij je vriendje in bed op zijn borst in slaap. Natuurlijk is dat heerlijk. Maar dat slapen met je vriendje niet altijd alleen maar fantastisch is, weten wij ook. Wij zetten de 4 redenen op een rij.

Wekker

Hij moet eerder opstaan dan jij en dus gaat zijn wekker in alle vroegte af. En daar word jij natuurlijk ook wakker van. Nog erger, hij snoozed ook nog eens een keer of tien. Tsja… do we need to say more?! Daarna weer verder slapen is na al deze wekkers natuurlijk onmogelijk geworden.

Draaien

Mannen kunnen van die draaikonten zijn in bed en zeker als het een slechte slaper is, dan draait zo’n 500 keer per nacht. Conclusie is dan ook dat jij niet alleen voor je stukje deken moet vechten, maar ook het matras is voor een groot gedeelte geconfisqueerd.

Snurken

Misschien wel het allerergste; mannen die snurken! Natuurlijk kan hij er ook niks aan doen, maar is echt verschrikkelijk om de hele nacht wakker te liggen. En hoe meer je je eraan stoort, hoe lastiger het is om te negeren en hoe moeilijker je in slaap komt. En zo ga je volgende nachten al met een bepaald voorgevoel naar bed, waardoor je uiteindelijk in een vicieuze cirkel terecht komt.

Praten

Wij vrouwen vinden het heerlijk om naast het knuffelen ook nog even onze dag te bespreken in bed. Helaas zijn ze van het mannelijke geslacht meestal niet van die uitgebreide gesprekken en zeker niet als ze moe zijn. Dus dat lekkere kletsen kun je wel op je buik schrijven, hij zegt hij liever; slaap lekker schatje.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën