Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Wat is een buttplug en hoe werkt het?

1 min
Met een buttplug kun je je seksleven een flinke boost geven. Het werkt stimulerend en brengt de spanning in de slaapkamer op een heel nieuw niveau. Voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij een buttplug newby, maar helemaal klaar om het tussen de lakens tot een nog grote hoogtepunt te brengen? Wij verzamelden alle informatie die jij moet weten voordat je met buttplugs aan de slag gaat!

Wat is een buttplug?

Een buttplug is een seksspeeltje, waarbij de naam eigenlijk al heel goed vertelt wat hij doet: het is een plug voor je anus. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, maar ze dienen één gezamenlijk doel: jouw genot enorm stimuleren tussen de lakens.

Waarom zou je een buttplug gebruiken?

Er lopen heel veel zenuwen in de anus, waardoor een buttplug bij mannen voor sensationeel genot vanuit een andere hoek van het lichaam zorgt. Voor vrouwen levert het niet alleen een lekker gevoel vanuit de anus op, maar wordt ook de vaginale ruimte verkleint, omdat de naastliggende anus ruimte gevuld met de buttplug ertegenaan komt. Dit vergroot de kans om de G-spot te raken met je vingers of een penis.

Hoe gebruik je hem?

Anale seks vergt net wat andere voorbereiding van je lichaam. Zorg dat je schoon en leeg bent en creëer een ontspannen vibe. Ben je een beginner? Gebruik veel anale glijmiddel en tast eerst de anus af met je vingers. Zo ga je steeds een stapje verder, tot het goed voelt om de butplug voorzichtig in te brengen. Forceer niks en blijf genoeg glijmiddel gebruiken om het inbrengen te versoepelen. Goede communicatie is key!

Buttplug bestellen?

Als je een buttplug bestellen wilt, is het aan te raden goed op te letten op de shape die het heeft. Een kegel vorm met een kleine nek en een trekkoord aan het uiteinde, zorgen voor een enorm genot, maar zorg er ook voor dat je hem makkelijk kunt verwijderen met een trekkoord. Je anus loopt namelijk over in een enorm orgaan en kan vacuüm trekken of zelfs objecten naar binnenzuigen. En dat wil je natuurlijk niet!

Glijden en gaan

Eenmaal tussen de lakens is ontspanning en anale glijmiddel essentieel voor een fijne buttplug ervaring. De anus wordt niet zoals de vagina vochtig of flexibeler. Gebruik je de plug voor het eerst? Ga voor een siliconen variant, omdat deze nog net wat meer meegeeft dan een stainless steel of glazen exemplaar. Een kleine sidenote: kies je glijmiddel uit op basis van het materiaal dat je gebruikt. Een siliconen basis is schadelijk om te gebruiken in combinatie met een silicone speeltje, dus gebruik er eentje op waterbasis! Anale seks of seks met een buttplug vergt wat voorbereiding, maar dit voorplezier zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer genot! Plug it in and turn me on!
Reacties
Categorieën