Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Oké, hoe werkt een beflapje nou eigenlijk?

1 min
We hebben er allemaal van gehoord, maar veel van ons hebben het nog nooit geprobeerd en weten ook niet precies hoe het werkt. We hebben het over het beflapje. Tijd om dit te bespreken dus wij leggen je vandaag precies uit hoe het werkt!

Waar is een beflapje voor bedoeld?

Een beflapje is gemaakt tegen het overdragen van een SOA, tijdens het oraal bevredigen van de vrouw (het beffen). Er zijn namelijk bepaalde SOA's die je via orale bevrediging (beffen, pijpen, remmen) kunt overdragen, zoals syfilis, herpes en HIV.

Wat is een beflapje precies? beflapje

Een beflapje is een vierkant doekje van bijvoorbeeld 7x7 of 15x15 cm (afhankelijk van het merk), maar in ieder geval groot genoeg om over de vagina te plaatsen. Het is gemaakt van latex of rubber en het heeft ongeveer dezelfde dikte als een condoom. Je kunt ze in diverse smaken verkrijgen. Het is, net als de condoom, voor eenmalig gebruik, daarna dien je weer een nieuwe te gebruiken.

Hoe moet je een beflapje gebruiken?

Smeer de vagina in met glijmiddel, zodat deze een beetje vochtig wordt. Vouw het beflapje open en leg hem over de vagina heen. Hou het doekje met beide handen vast en je kunt beginnen met het oraal bevredigen (het beffen). Na afloop gooi je het doekje weg, zodat het lichaamsvocht niet alsnog op de verkeerde plekken terecht komt. Let op dat je het doekje tijdens gebruik niet omdraait, anders kan het lichaamsvocht (en dus een eventuele SOA) alsnog bij jou terecht komen.

Wist jij....

Wist jij dat het beflapje niet alleen bedoeld is voor het oraal bevredigen van de vagina, maar ook voor het likken van de anus? Dit wordt ook wel rimmen of baffen genoemd. De werking is eigenlijk precies hetzelfde, alleen dan leg je het doekje over de anus heen. Het is alleen wel belangrijk dat je het doekje niet op de vagina legt, als het daarvoor op de anus gebruikt is, zodat er geen schadelijke bacterie in de vagina kan komen.

Proberen?

Ben jij benieuwd of het iets voor je is? Je kunt via het internet eenvoudig en anoniem een beflapje kopen en ze kosten ongeveer € 2,- per stuk.
Reacties
Categorieën