Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Heeft jouw vriendin deze eigenschappen? Dan kun je haar gerust trouwen!

1 min
Of je nou aan het daten of al getrouwd bent, mannen en vrouwen hebben in basis een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat man en vrouw in veel gevallen complementair aan elkaar zijn. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde, maar toch zijn er een aantal dingen te benoemen die in iedere relatie van belang zijn. Heeft jouw vriendin ze?

Ze is leuk

Het belangrijkste in een relatie; ze is een leuke vrouw! Je omgeving vindt haar een toevoeging aan jouw zijde en ze bezorgd je kriebels en een opgewekt gevoel.

Ze haalt het beste in je naar boven

In indicator van een goede relatie is dat zij het beste in je naar boven haalt. Samen kun en ben je meer dan jij alleen, ze moet dus echt een waardevolle toevoeging zijn op het leven dat je altijd al had.

Ze is empathisch

Hoe fijn is het als jouw vriendin kan inschatten wat jij nodig hebt? Mannen zijn vaak niet de eerste die om hulp vragen, maar des te belangrijker is het dat ze jou aanvoelt en een schouder biedt in lastige periodes.

Ze is verzorgend

Vrouwen hebben vaak van nature de neiging om voor anderen te zorgen als dat nodig is. Zijn er boodschappen in huis, is de was gedaan, zijn de kinderen gevoed? Zit iedereen nog goed in z'n vel? Zij ziet wat er nodig is en pakt dat ook gelijk aan.

Ze heeft haar eigen doelen en support die van jou

In een relatie is het belangrijk om allebei individuele doelen te hebben waar jullie voor kunnen gaan. Dan blijf je scherp en energiek. En natuurlijk supporten jullie ook die van elkaar, teamwork van de bovenste plank!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorie├źn