Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

3 geheime redenen waarom getrouwde stellen meer seks hebben

1 min
Gooi het beeld van een suf getrouwd koppel dat elke avond op de bank series zit te kijken maar over boord; trouwen is hip, hot en happening! En dat is niet het enige, het blijkt dat getrouwde koppels meer seks hebben. Say what?! Jep, je leest het goed. Wij vonden 3 goede redenen waarom getrouwde stellen meer seks hebben!

Lust en liefde

Wanneer je wat langer bij elkaar bent dan groeit het vertrouwen tussen jullie. Dit komt de seks ten goede, want hoe meer je je op je gemak voelt, hoe meer je je kunt laten gaan. Dat zijn vaak belangrijke voorwaarden om optimaal te kunnen genieten. Bovendien ken je de ander zo goed, dat je goed kunt inschatten wanneer de ander in de stemming is. Doe er je voordeel mee! En natuurlijk geldt; hoe vaker je bij elkaar bent, hoe vaker je seks kunt hebben! Het hangt niet meer af van die ene keer in de week dat je elkaar ziet.

De regel van de 10.000 uur

Ken je de regel van de 10.000 uur? Die stelt dat bij alles wat je doet, van fotograferen tot snowboarden, je 10.000 uur moet oefenen om er echt goed in te zijn. Kortom; practice makes perfect. Zo geldt dat natuurlijk ook voor jullie als koppel in bed: Hoe meer je met elkaar doorbrengt, hoe beter je er in wordt. En hoe beter de seks is, hoe vaker je zin hebt om met elkaar tussen de lakens te duiken. En zo is het cirkeltje weer rond.

Je hoeft er niet perfect uit te zien

Als je het jawoord uitspreekt dan kies je voor elkaar hoe je bent, met alle plus- en minpunten die erbij komen kijken. Niemand is tenslotte perfect. Wanneer je bij een prille liefde of een losse scharrel er nog graag op en top uit wilt zien, kun je met je hub te allen tijde het bed in duiken. De ander heeft onvoorwaardelijk voor jou gekozen dus je kent elkaar door en door. Zelfs als je in je joggingsbroek door het huis sloft. Doe er je voordeel mee en maak je eigen feestje!

Foto: Shutterstock - Nata Sdobnikova

Reacties
Categorie├źn