Happy singles
Happy singles
1 min

Love is in the air: Flirten met feromonen

1 min
In de lente komt iedereen zijn warme winterhol uit en lijken de prille liefdes zich in rap tempo te vermenigvuldigen. Wat is dat toch in deze periode? De zon, temperatuur, zomerse kleding of een combinatie hiervan? Wij zochten het uit.

Feromonen

Naast de eerste look, schijnt 'geur' een belangrijke rol te spelen bij aantrekkingskracht. Dat heeft te maken met onze feromonen, ons geheime goed. Een feromoon dient eigenlijk als een soort lokstof voor de andere partij. Feromonen zijn geurstoffen, die door mensen en dieren worden gebruikt om signalen door te geven; Het vergroot je seksuele aantrekkingskracht en zet aan tot geslachtsdrift. Als je dus over veel feromonen beschikt, word je aantrekkelijker gevonden.

Smaken verschillen

Er zijn verschillende smaken feromonen. Dat is maar goed ook, anders willen we allemaal dezelfde man. Maar is de Axe reclame -waarbij de vrouwen massaal op dezelfde man vallen- dan helemaal uit de lucht gegrepen? Nee, aan deodorant en parfum worden feromonen toegevoegd. Spuiten maar! Wist je dat er tegenwoordig zelfs potjes met pure feromonen te koop zijn?!

Daar zit een luchtje aan

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het toevoegen van feromonen aan onze producten zoals gel, deodorant, shampoo en parfum wel degelijk effect heeft op je aantrekkingskracht. Natuurlijk heeft versieren en 'de klik' niet alleen te maken met de juiste geur, maar een lekker luchtje op doen en je haar in model brengen, geeft sowieso al een groter gevoel van zelfvertrouwen. En een goed begin is tenslotte het halve werk. Laat het flirt seizoen maar beginnen!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorie├źn