Happy singles
Happy singles
0 min

Film: Hartenstraat

0 min

Trailer Hartenstraat: Feel good movie!

Vanaf vandaag is de feelgood movie Hartenstraat in de bioscoop te zien. Eindelijk weer een heerlijke vrouwenfilm die zich afspeelt in de 9 straatjes in Amsterdam.

De 9 straatjes

"De 9 straatjes" is eigenlijk altijd een dorpje op zich. Kleine boetiekjes wisselen zich af met schattige traiteurs en hippe restaurantjes. The place to be, zo weet elke Amsterdammer. In deze film is het leventje in dit Amsterdamse dorpje met een knipoog vastgelegd. De film van Sanne Vogel wordt vertolkt door een hoop bekende acteurs en actrices. Ook onze hartenveroveraar Benja Bruijning heeft een rol in de film, een dikke plus en gegarandeerd kijkplezier! En wanneer vrijgezel Daan zich aan het online daten gaat wagen is het plaatje helemaal compleet voor ons! Lekker 2014, lekker Amsterdams, lekker vrouwelijk en een lekker feelgood verhaal: Yes!

Het verhaal

De single Daan woont met zijn dochter in de Hartenstraat en heeft daar bovendien zijn eigen zaak als traiteur. Katje, de eigenaresse van de hippe modezaak naast hem, ziet wel wat in haar tegenpool Daan. Wanneer zij ontdekt dat hij zich aan het online daten gewaagd heeft, stuurt ze hem anoniem en bericht. Hoewel hij haar in het echte leven niet kan luchten, is hij onder de indruk van de onbekende vrouw op het internet.

Video: YouTube

Reacties
Categorieën