Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Zo weet je of hij relatiemateriaal is!

1 min
Eindelijk na al die dates tref jij eindelijk eens een man die er echt voor gaat! Of toch niet? Wij zetten de signalen op een rij waaruit blijkt dat hij het echt serieus met je meent en dus relatiemateriaal is.

Interesse

Hij toont interesse in je en beantwoord niet pas na 3 dagen je appje. Ook onthoudt hij de dingen die je bijvoorbeeld met hem hebt besproken over je werk en vraagt hij er af en toe naar.

Vertrouwen

Je kunt hem vertrouwen, omdat hij zijn afspraken nakomt en niet zo spastisch achter je rug om zijn appjes leest en beantwoord op zijn telefoon.

Familie

Hij heeft een goede band met zijn familie en vrienden. Dit hoeft niet direct te betekenen, dat het tussen jullie helemaal goed zit, maar helpen doet het zeker! Ook merk je dat hij over je vertelt tegen zijn familie en vrienden en dat is zeker een serieus teken.

He makes you!

Laugh! Yes! En daar voel je je fijn bij. Daardoor heb je ook het idee dat je helemaal jezelf kunt zijn en dus het niet zo erg is om met hem in je joggingbroek op de bank te hangen. Echt? Zo snel al?

Zelfvertrouwen

Zeker in het begin geeft hij je complimenten over van alles en nog wat. Je kleding is leuk, je haar zit mooi, je lach is mooi, je kan lekker knuffelen, noem maar op! En dit geeft je natuurlijk heel veel zelfvertrouwen, waardoor jij nog meer gaat stralen.

Knuffelen

Je merkt dat hij het fijn vindt om bij je te zijn en hij het heerlijk vindt om met je te knuffelen. Je maakt hem blij en dit laat hij jou maar al te graag merken.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën